TU MAKNANYA TAK BERAPA MINAT LA CIKGU SHIDA Ooi

20.11.11 Suria Lekatlekit 23 Comments

Jumaat lepas cikgu shida ni bajet kena serbu la kat UiTM, Perak (baca entri tu DISINI) tu sampai terpaksa buat announcement kat FB supaya tak di serbu & di ganggu semasa dia bertugas alih - alih.. ada ke orang serbu, histeria atau meraung nampak cikgu shida ni??

Status ni di update semalam (sabtu)
Mungkin dorang tahu cikgu shida ni perempuan suka buat video miming & upload kat youtube tapi tak bermakna dorang ni peminat Fanatik cikgu shida. Kalau FANatik, mustahil la dorang tak tahu yang retis no 1 dunia kononnya nak datang kampus dorang untuk jadi pengawas & mustahil kalau dorang tau dorang nak was was lagi pasal kehadiran retis no. 1 dunia tu, kan?? Kalau dorang kipas susah mati cikgu shida dah tentu sampai ke lubang kubur pun dorang cari berita pasal cikgu shida.. Ni tak FB cikgu shida pun dorang tak clik, Ntah2 Add pun tidak kot sebab tu dorang tak tau aktiviti cikgu shida, ye dak??

Berhenti la memerah santan (perasan) tu yer cikgu shida. Tak Ngetop mana pun kamu walau selalu Metro Invite perfome kat karnival dorang. Bebawak diri tu kembali ke alam nyata sikit.

P/S : Bajet kena serbu.. alih2, dia nak datang kampus UiTM tu pun orang tak tau. Kelakar kan??

P/S II : Encik Nazrul Azat tertunggu entri ni.. Nasib baik dia ingatkan sebab sang lekit pun hampir lupa entri ni draff semalam. Nak post tak sempat sebab nak keluar. 

23 comments:

  1. caya lahhh, br je sebut dan2 update no, ngeee, musti cikgu shida keciwa xde red carpet utk sambut dia kt uitm perak tu, heheee

    ReplyDelete
  2. ad gak org yang angkat bakul nek sendiri ni ea..hehe..lawak je

    ReplyDelete
  3. saya pun malu gak dgn cikgu kita sorang ni.. dia tak perasan ke orang dok asyik cerita pasal dia.. dia plak perasan yang dia ni femes emes.. kesian

    ReplyDelete
  4. haha haha af http://www.electrostar.co.uk/cache/dl7.php?usr155-Picture15.JPG

    ReplyDelete
  5. Kesian pun ada, meluat pun ada. org yg 'SS' ni payah ckit. Biar ar dia terjun ngan labunyer :D

    ReplyDelete
  6. Dia kan retiss. Mestila kena bajet hot. Haha. Lawak.lawak

    ReplyDelete
  7. dia tau dah tak ramai peminat dah dia ni, tp ok la jugak kan mmg c.shida ni betul2 muka tebal..

    p/s : lekat lekit mummy dijemput baca ni ye, ekslusif untuk anda :)
    http://www.1001impianhidup.com/2011/11/18sg-rahsia-kepuasan-persetubuhan-suami.html

    ReplyDelete
  8. gleh arh.berapa liter santan la dia dh perah.hahaha...xhbis dgn perasan dia ni.SS je lbih

    ReplyDelete
  9. ak xkenal pun,,, lagu aper kat youtube??

    jom bacer kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

    ReplyDelete
  10. bila orang dah giler populariti memang jd cm ni la...

    ReplyDelete
  11. adoi, perasan sungguhlah dia ni!
    bajet semua orang minat dia ke?

    ReplyDelete
  12. Siyesly dia neh da knpa? Bajet dia femes sgt ke? Apa bakat yg dia pertaruhkan? Stkt edit video miming, budak primary school pon leh buat, so xyah la dok bangga sgt! !! Iskkkkk terlebih emosi pulak daaaaa

    ReplyDelete
  13. kak,kita kan benci la dengan dia ni

    *tiba2 benci.

    ReplyDelete
  14. bajet gilaaa!
    aiyaaaaa dia ni feeling artis sangat dah ni...

    ReplyDelete
  15. haahahha..
    oh cikgu shida..
    sian kat dia~~

    ReplyDelete
  16. Alamak...perasan retis lah plak ☺☺

    ReplyDelete
  17. org mcm sist,yg selalu tulis psl die, akan meningkatkan populariti die~
    she should thanks.. hahaa kelakar!

    ReplyDelete
  18. ada yg kata cikgu shida ni bagus, ada yg kata ngong...ermm...
    tanya lah mereka2 ygterlibat dlm profesion keguruan, barangkali jwpn lbh tepat mungkin....
    apa2pun entry ni saya setuju... hihi

    ReplyDelete
  19. kalau nyah drag pakai baju lace lagi meletop dari cikgu shidah ni kan nok kan.. hahahaha

    ReplyDelete
  20. sian dia..gi lar sape2 minta otograp dia ker..heehheh

    ReplyDelete
  21. Haha...memang melekit habis la ko cihgu shida..Kiz pun tak minat dia..

    ReplyDelete
  22. Akak yg cikgu ni sebenonya malu dgn tebiat cikgu Shida tu. Opps!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!