CIKGU SHIDA KOMEN BLOG MELEKIT

23.12.11 Suria Lekatlekit 20 Comments

Akhirnya cikgu shida sudi juga mencemar duli menyinggah ke blog melekat lekit ni & meninggalkan komen. Tapi dalam banyak2 entri yang sang lekit tulis mendedahkan perangai & kenyataan cikgu shida ni kenapa entri yang satu tu je menjadi pilihan cikgu shida untuk di komen?

Mungkin entri tu saja cikgu shida ada point untuk kelihatan teraniaya kot... Yang lain2 tu susah untuk dia sangkal & tepis sebab setiap kritikkan yang sang lekit buat pada cikgu shida semua di sertakan bukti kenyataan cikgu shida sendiri. Kalau dia nak menidakkan pun tak boleh jadi entri nan satu tu je la yang dapat cikgu shida memberi komen. Entri mana?? Entri ni : PESAING CIKGU SHIDA

Retis tu komen.. hikhikhik

Susulan dari entri tu sang lekit rasa status yang di tulis cikgu shida kat FB ni ada kaitannya dengan entri di blog melekit.

Sampai gigi dah gugur pun still nak bermiming. Dahsyat tu. 
Lagi 1 cikgu shida, bonda kitorang pun dah tua cuma dorang tak sampai hati nak buat video miming & upload untuk orang lain tengok. Yelah.. dah tua katakan.. malu kat anak cucu katanya.


cikgu shida cakap dia tak marah cuma geli hati. Jadi tak kisah la kan kalau sang lekit nak kritik2 manja cikgu shida lepas ni, kan?? kan?? kan?? Cikgu shida pun tak marah peminat cikgu shida pun tak boleh marah yer.. kekekekekeke

Kan cikgu shida tak marah.. Jadi boleh la up entri pasal cikgu shida lagi. Tu pun salah satu cara cikgu shida dapat publisiti. tak gitu??

20 comments:

  1. wow...
    retis datang komen2 tu..hehhehe

    ReplyDelete
  2. dia marah ke..tp dia ni jns yg cool

    ReplyDelete
  3. Ngeri dgr citer psl ada anak nie... aku tak bersedia lagi, huhu...

    ReplyDelete
  4. hehehehe so boleh lagi kak,follow up dye.rara baca je pasal dye.kelakar.

    ReplyDelete
  5. Perghhhh...retis dtg komen tu...hehehe...

    ReplyDelete
  6. huhu, berani la kalau mak kita nak buat video miming kannn..hehe

    ReplyDelete
  7. wah, glamer dah sang lekit... ehe

    ReplyDelete
  8. retis pon siggah blog u! kellas!!!!
    pencapaian membanggakan..ehehehehe

    p/s: sepatutnya semakin TUA semakin matang semakin tebal amal....hurmmm....fk fk kan lah yea...

    ReplyDelete
  9. hahaha. Retis datang komen, famouslah akak lepas ni.

    ReplyDelete
  10. kekeke, kekeke cikgu shida sentap...

    ReplyDelete
  11. Retis tak pernah puin komen blog saya, jeles ni taw...

    ReplyDelete
  12. Hik3!!! Alahai!!! X pe dia tu mst dlm diam2 akan jd peminat & silent reader blog melekit ni mummy.. ;)

    ReplyDelete
  13. dia sentap tu sang lekit! heheheee

    ReplyDelete
  14. wow.. artis tu yang komen blog lekat lekit ni. hihi

    ReplyDelete
  15. jangan di kutuk lagi, bertambah marah, dan benci je kalau kitye kutuk. Kita doakan die berubah, lagi baik

    ReplyDelete
  16. lantak pi kat dia lar lekit..cemuih aih~ ehhehehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com