GAMBAR ANAK SARAH RAISUDDIN & SHUIB SEPAH

4.12.11 Suria Lekatlekit 18 Comments

Teruja pulak sekarang ni kalau dengar orang dapat baby. Sejak naik pangkat mummy ni menjadi2 pulak sifat keibuan ni, kan??

Terpandang kat status FB abang aidif alfian (komposer) yang mungkin dia copy paste status dari FB sarah or shuib kot announce tentang kelahiran bayi sulung mereka. Tahniah la sarah & shuib. Akhirnya berjaya merangkul anugerah sebagai mummy & daddy. Kejayaan ni kejayaan paling besar buat sesiapa saja yang bergelar ibu & ayah, kan??



Agaknya macam mana rupa baby boy sarah & shuib tu yer?? Tengok ler kat bawah ni

 Comel baby boy dorang kan?? Sumber : Media Online

18 comments:

  1. wah, tahniah buat kedua artis ini... semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    tahniah buat mereka berdua :)

    ReplyDelete
  3. menarik entry anda, buat saya tertarik untuk baca selalu.. suka dan minat.. nanti saya datang lagi.. suka dan follow blog anda...

    ini entry terbaru dari saya.
    warna mata boleh membuatkan anda cantik
    cara gua hilangkan stress
    lagu-lagu yang membuatkan gua ingatkan pada sesuatu situasi

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah selamat sudaaaa
    tahniah buat mummy & daddy!

    ReplyDelete
  5. WOOWWW, congrats to sarah and shuib..this may be the good news to both of them..:)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah to both of them ☺☺

    ReplyDelete
  7. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  8. cute jom kongsi2 cerita http://suriayatidatumudin.blogspot.com/

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com