MODEL BARU TAK PERLU BAYAR

16.5.12 Suria Lekatlekit 12 Comments

Sudah tiba masanya bertukar model. Model lama kena letak jawatan. Walaupun bertukar model.. pilihan model tetap yang free Of charge. Manalah mampu nak bayar model mahal2. Jadi sekarang ni dengan rasminya beliau menjadi duta. Duta apa??

Ada ke model nak jadi duta secara percuma?? Ada.. Duta blog melekit jer.. kekekekeke. Duta baru blog melekit yang percuma tak perlu bayar royalti bagai tidak lain tidak bukan Cik Lala @ Shahila.. satu satunya Tuan Puteri sang lekit tu. Kalau dulu Mak dia je Interframe kan.. sekarang Mak dah malu nak (Malu la sangat.. kan??)  jadi tugas Duta Blog Melekit ni bagi lala pulak la.

Duta kecik

Model kali ni baju ditaja  Ezan Idma.. ekekekekeke.. Sebenarnya dah lama Ezan hadiahkan lala baju ni cuma masa Ezan bagi lala terlalu kecik nak pakai. Baju tu sepatutnya untuk baby 6 bulan tapi lala 8 bulan baru boleh pakai. Banyak lagi baju2 hadiah dari kawan & adik beradik sang lekit yang lala tak boleh pakai lagi. Dan ada juga baju hadiah yang lala tak boleh pakai dah..

Tak feel kalau tengok TV tak hisap jari.. kekeke

Jadi memandangkan lala sangat comel dengan baju comel pemberian Untie Ezan tu, mummy jadikan lala model header blog mummy. Entri ni sebenarnya nak tayang kat Untie Ezan Idma yang lala dah muat baju yang Untie Ezan hadiahkan jer.. Kebetulan lak gambar tu sang lekit jadikan model header...


Apapun Thanks pada Ezan & pada semua yang menyumbangkan hadiah masa Shahila baru lahir dulu. Ada baju yang kawan blogger bagi yang shahila belum cuba untuk 8 bulan ni samada yang match ke belum.. akan menyusur nanti. Kalau dah match, nanti sang lekit tayang2 lagi.

12 comments:

  1. Uishhhh!! Mahal model ni mummy..
    Ibu nak booking leh?!
    Hik3!!!!
    Mummy, teringin nak tgk cik lala pakai baju yg ibu send dulu..
    Dia dah penah pakai x? :D

    ReplyDelete
  2. baby ni comel gile.. da besar ley jadi model :)

    ReplyDelete
  3. It's been nice knowing you for these couple of years... thank you and sorry for everything... we will miss you forever :') - Team CJ

    + Salam terakhir dari Nur dan Amel dari Edinburgh juga

    ReplyDelete
  4. peh untunglah ada anak, boleh buat duta, kelasss!

    untunglah Ezan bagi baju kat Lala..eh mcm kenal ezan ni? hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh....comel cik lala!!

    nak geget pipi bam2 die tu..

    ReplyDelete
  6. atoto, comeynyew dy..heheeh...mang boleh jd model ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. dah 8 bulan dah yer..makin cute :)

    ReplyDelete
  8. tak pe badan kecik..
    asal sihat..moga lala sihat dan aktif..tak mo demam2..tak mo nangis2..heheh ..

    ReplyDelete
  9. alolo comel jerk isap jari dia...ehehehe

    ReplyDelete
  10. sekarang turn dak Lala lah pulak take over jadi model dalam blog ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. wah model paling comel pernah Nh tengok.. nice..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com