DAPAT.. Parenting bloggers for Milk Campaign

30.6.12 Suria Lekatlekit 7 Comments

Sang Lekit dapat satu email ni.. katanya recommended by Ben Ashaari. wah.. blogger pemes recommend blog melekit untuk Parenting bloggers for Milk Campaign. Emailnya bertulis macam ni...


Terkejut jugak. Rupanya haritu Ben Ashaari taip status cari blogger yang ada anak ni untuk tujuan tu la kot. Apapun terima kasih kepada Ben Ashaari yang sudi mencadangkan Blog melekit ni kepada pihak Advertiser. Yelah.. ada jugak yang pandang blog tak seberapa gah ni.

Jangan komen tanya berapa dorang bayar.. macam mana dorang bayar.. sebabnya..

Jadi segalanya masih di peringkat perbincangan. Andaikata ada rezeki.. ada la kan. Takde pun anggaplah Allah nak bagi rezeki dari sudut lain. Duit dari blog ni sang lekit anggap rezeki bukan misi. Misi berblog adalah menulis apa saja rasa di hati (Marah Nyah Zulfikar pinjam tema blog dia). Kalau Misi berblog untuk duit takut blog pun jadi takde isi. Tak juga sang lekit kata blog ni blog ilmiah sangat.. sekurang kurang takde la nak copy paste hot2 story artis jer kan?? At Least ada juga bermacam macam kisah. Dari isu semasa.. cerita artis.. cerita peribadi.. & macam2 lah cerita ceriti di rojakkan kat sini.

Dan terima kasih buat blogger pemes ngetop Abang/Encik/Tuan Ben Ashaari kerana memilih blog melekit ini untuk di cadangkan kepada pihak pengiklan. Moga di murahkan rezeki yer Abang Ben

7 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com