NAK MENUNJUK SIKIT KAT DEPA

11.7.12 Suria Lekatlekit 10 Comments

Kali ni sesi menayang lagi. Nak menunjuk sikit kat Ibu Aqil tu.. Dia ingat dia je boleh menayang si bulu mata lentik kat blog dia tu. Sang Lekit pun ada jugak si bulu mata panjang tapi tak selentik bulu mata abang Aqil la.

Kalau Ibu Aqil ada abang Aqil.. Sang Lekit pun ada akak Lala untuk di tayang dengan bangganya. Meh sini tengok akak lala di modelkan kat blog melekit ni. Lepas ni mesti Ibu Aqil menangis punya tengok. Mesti abang Aqil nak ngorat akak lala punya.

Amboi entri macam nak gaduh je kan.. Mana ada nak gaduh. Entri tayang2 ni adalah entri nak menayang baju yang di hadiahkan kawan2 blogger kepada lala masa di baru lahir dulu. Lala lahir 1.9kg je jadi tumbesaran dia mengikut dari berat lahir dia la & dia takde la montel2 sangat macam baby lain tapi dia montel dalam zon kg dia je la. So, lambat la sikit dia dapat bergaya dengan baju hadiah dari Ibu Aqil ni. Kalau lala lahir 3 kg maybe 6 bulan dia dah boleh pakai baju Ibu Aqil bagi ni tapi.. 10 bulan baru lala mampu menunjuk2 baju Ibu Aqil tu. Lala kan spesis ramping sikit..

Aksi Hisap jari tak miss punya

Bila makin lasak.. maka berat dia pun naik tak banyak sebab lemak2 yang terkumpul abis terbakar ketika dia melakukan aksi2 extrem dia. Tapi takpe janji setiap bulan ada jugak naik, kan??Untuk Ibu Aqil.. Lala nak ucap terima kasih bagi lala baju comel ni yang buat lala semakin comel bila memakainya. Mummy kata nak pakaikan baju ni bila nak keluar hari minggu nanti.

10 comments:

  1. owh,ingat kn knp td.hehehe.comels lah lala.suke aunty rara tgk!

    ReplyDelete
  2. comelnya Lala... nak cium sikittttt... mwahhhhh!

    ReplyDelete
  3. Alahai!!!! Rasa nak leleh air mata ni baca entry ni tau..
    IbuAqil yg kena ucap trima kasih dkt MummyLala..
    Sbb mummy sudi jgk sarungkan baju tu kat Cik Lala syg..
    Mmg naik seri si Cik Lala..
    Tima kasih mummy sbb menghargainya..
    Ibu x ada anak dara..
    Ada anak teruna jer..
    Nak sgt2 rasanya mcm mana beli baju anak dara ni..
    Tumpang kasih kat anak dara mummy ni je lah yer..
    Ibu suker!!!
    Lala, insya'allah ada rezeki nnt ibu belikan lg baju ala2 princess utk Lala ye syg.. Muahxxxxxxxxx!!
    Sobssssss!!! Touching tgk.. ;,)

    ReplyDelete
  4. lala diri nampak mcm dh boleh jalan kedek2....

    waktu mcm ni paling sedap ciom mulut bby...hahahaha... mcm sedappp aje baunye kan....

    ReplyDelete
  5. comel... dah besar dah makin banyak ragamnya kan

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!