ENTRI ARWAH 'AYAH' TIBA2 JADI PERHATIAN

1.8.12 Suria Lekatlekit 7 Comments

Kisah ni dah lama.. Kisah tu memang agak sedih.. Kisah tu kisah tangisan pengantin baru la jugak.. Kisah saat2 terakhir bersama arwah ayah. Sang Lekit sendiri sebak bila membacanya. Rindu pada arwah ayah tak pernah hilang apatah lagi bila membaca kembali entri tu. Rasa macam baru sekejab tadi jer semua ni terjadi...

Tak tahu nak gambarkan macam mana perasaan masa tu.. Dalam sibuk menguruskan hal nak nikah.. Tiba Allah menguji dengan pemergian Ayah dengan tiba - tiba. Susah untuk tersenyum waktu tu.. terus terang sang lekit katakan.. Masa di ijabkabul pun sang lekit semacam takde perasaan. Yang ada cuma terkilan.. Bukan Ayah yang walikan sang lekit bernikah. Bagi yang dah lama ikuti blog melekit ni mungkin dah pernah baca kisah di sebalik pernikahan sang lekit bagi yang belum boleh clik DISINI @ tengok kat side bar.. ada gambar kawen tu clik je.

Bukan pasal kisah sedih tu nak sang lekit cerita tapi kisah hari ni yang tiba2 entri yang dah bersawang tu mendapat perhatian ramai hari ni. Untuk entri tu saja hari ni mendapat 100++ views. Eh.. eh... kenapa yer tiba2 jadi perhatian entri tu?? Nak tau ker... Sang Lekit sebenarnya tahu tapi saja buat2 suspen.

Tu ha.. cikgu shida tolong promosikan blog melekit kat FB dia.. Dia attach sekali gambar kawen sang lekit sambil bahagian muka en asben kita di lubangkan. Tu la pasal entri tu tiba2 jadi perhatian. Kenapa baik sangat cikgu shida nak mempromosikan blog melekit ni?? Malas la nak komen panjang2.. apa kata tengok je attachment ni..

Mungkin cikgu shida tak dapat cari gambar single sang lekit tu yang dia upload gambar kawen kot

La.. Ingatkan dorang yang clik ke blog melekit ni nak cari entri pasal cikgu shida yang kononnya sang lekit dah putar belitkan fakta dari status cikgu shida rupanya orang minat jugak nak tahu kisah di sebalik gambar yang cikgu shida upload kat fb dia tu.

Pasal kes putar belit tu malas nak komen.. Terpulang la pada korang yang membaca nak anggap macam mana. Bulan puasa ni kang cakap lebih2.. puasa lapar je pulak. Apapun pada cikgu shida.. terima kasih la sebab tolong promosikan blog melekit ni. Yang ketiga kali kalau tak silap. Kita sama2 bagi publisiti kepada diri masing2 yer..

**MUDAH-MUDAHAN DIA JUGA AKAN POPULAR SEPERTI C.S.D.P**. << Di petik dari status cikgu shida tu. Komen sang lekit.. Tak harap sangat popular macam cikgu shida, takut tak bahagia lak. kekekekeke


Ps : Punca cikgu shida makin bengang sebab sang lekit komen status dia petang tadi... kekekeke. lepas tu terus dia up status yang upload sekali dengan gambar sang lekit tu.. Sorry cikgu shida. Sang Lekit tak sangka lak dia tersentap dengan komen tu... kekekekeke


Maafkan saya cikgu shida. Peace!

7 comments:

  1. kira ok sangatlah tu..

    kalau benda negatif kita balas dengan positif je cik lekit

    ReplyDelete
  2. tak paham sungguh dgn cikgu shida tu... kalau dia betul2 profesional, rileks sudah la.... padahal dia tu saja nak cari isu, nak up status fb dia... hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. err....ehehe..sayang jugak cikgu shida ngan abby ye, hik3.. :)

    ReplyDelete
  4. aahahaha..alahai...malas nak cakap banyak..puasa..

    hmmm..ikut suke die la..tak paham betol..ade jugak cikgu yang begini perangainye..saya rasa simpati sangat kat die..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Emmm mcm die seronok je bce blog akak lekit

    ReplyDelete
  6. cikgu shida ni mcm bodoh pun ader gakk... hahaha.. dah terang lagi bersuluh lagi nk slah an si lekit ni.. si lekit ni copy status siap berprint lagi.. bukan nye tnpa bukti.. ayoyoyo.. sengal jer lahh... knon popular sgt lah tuh.. ni la kate nye org ta sdar diri.. nk UP jer.. haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!