DENGAN 8SHARE SETIAP BULAN BOLEH CASHOUT

23.12.12 Suria Lekatlekit 34 Comments

Dah lama nak share benda ni.. mungkin juga dah ramai yang tahu & join tapi tak mustahil ada yang belum tahu & ada yang tahu tapi belum join sebab belum tahu sejauh mana ia mampu & berkesan dalam mencari pendapatan sampingan.

Jom sang lekit share sikit.. sang lekit memang tak nak share la kalau tak cuba & tak nikmati sendiri hasil dari sesuatu tu. Kang cakap je gempak alih2 takde apa - apa pun tak guna jugak. Memandangkan sang lekit dah join benda ni dah dekat 2 bulan lebih kurang, nampak hasil & rasa lebih berhasil berbanding nuffnang & chrup chrup yang sang lekit pernah sign up tu.

Kalau dengan Nuffnang tu.. harapkan BE je kalau nak duit masyuk lebih. Kalau dulu meriah jugak dengan BE & bila dapat BE.. iklan BE pun selalu jenguk blog tapi sekarang nak dapat BE tak senang macam dulu.. kalau adapun dia bagi BE.. alahai segan2 je nak jenguk blog kita ni jadi bila BE ada tapi iklan BE jarang2 muncul maka earning tu pun malu2 siput sedut sikit la nak bertambah. Yang pelik kalau dulu traffic blog takde la serancak sekarang.. banyak & selalu pulak dapat BE tapi sekarang bila blog ni pun Alhamdulillah banyak jugak la orang views & baca tapi BE pulak yang malu2 nak menyinggah. Kalau dia singgah pun duduk diam2 je dalam rumah, tak nak muncul2 kat blog. Takpelah mungkin rezeki dengan nuffnang setakat tu untuk masa sekarang.

Jadi bagi yang agak kecewa dengan nuffnang.. Yang rasa rugi jugak dok online tapi tak buat apa2 yang boleh dapat duit boleh join benda alah ni. Konsep dia sama jugak macam chrup2 tapi entah kenapa sang lekit rasa dengan says ni lebih mudah nak menabung. Walau 1 clik di bayar 20sen tapi senang sikit kot nak menarik perhatian orang untuk clik. Yang penting rajin, usaha & kreatif je. Sama la dengan apa2 jenis iklan yang memerlukan kita share.

Cashout pertama pun sang lekit dah dapat selepas lebih kurang sebulan join 8share. Bukan cashout RM50 tau.. Ratus2 jugak la hasil sebulan tu. Boleh la.. untuk pertama kali cuba. Untuk yang kedua ni Insya Allah button cashout akan di tekan pada hujung bulan dec. Cepatkan tabung 8share ni.

Jadi pada mereka2 yang mata mula berpinau dengan $ boleh la sign up kat sini >> 8SHARE <<. Free je sign up jangan risau. Op's tak semestinya yang ada blog jer.. yang takde blog pun boleh asalkan ada acc Facebook atau twitter jer atau sewaktu dengannya. Pada yang masih ragu2 takut status pada keahlian Nuffnang bertukar.. ketahuilah wahai pembaca sekalian, iklan 8share ini berbentuk share bukan banner macam Nuffnang jadi share iklan 8share sedikit pun tak menganggu status Glitterati Nuffnang korang.

Cara nak dapatkan earning senang sangat.. Lepas sign up kat SINI  tengok kat paparan atas tu clik SPECIAL.. kat dalam tu ada iklan yang kena share. Clik je kat iklan tu nanti keluar la lin url iklan, korang copy & paste la kat memana korang suka.. status FB ke, twitter ke..

Tutorial ringkas untuk korang share iklan special 8share

Sebahagian earning untuk hari ni (22.12.12). walau 20sen je 1 clik tak bermakna tak boleh dapat ribu riban. Terpulang pada usaha sendiri la.

P/S : Ni bukan entri menunjuk tapi entri berkongsi . moga takde yang salah faham. Peace

34 comments:

  1. ok...siap dah daftar..
    tapi daftar je la..
    nak buat apa lepas tu bukan reti..
    cemana nak share kempen2 tu??
    tak paham..

    ReplyDelete
  2. kat ruangan special tu clik.. kalau ada iklan clik iklan tu nnti dia kuar button share kat FB & twitter

    ReplyDelete
  3. wow..menarik ni..btw,done follow..c me back :)

    ReplyDelete
  4. dulu rajin promote says..tapi skrg ni dah takde masa nak prmote..huhu

    ReplyDelete
  5. Nisah dah register
    dah iklankan pun..
    thanks kak share dengan kami (^_~)

    ReplyDelete
  6. medium baru utk pengiklanan... Mcm2 cara dah ada nk tambah pendapatan ... Tinggal usaha je

    ReplyDelete
  7. kalu letak kat blog iklan ni hilang tak ek status gliterri kat nuffnang?

    ReplyDelete
  8. iklan says ni berbentuk share bukan banner macam Nuffnang.. kita share iklan says tak ganggu pun iklan Nuff.. jd status glitterati tu selamat.. :D

    ReplyDelete
  9. saya pun ada guna says ni.. tapi jarang active.. kene iklankan sendiri kan.. tapi saya ni tak slalu dpn pc, .huuhuhu

    ReplyDelete
  10. Dah lama tak guna says ni.. Tibe2 teringin nak guna balik.. Hehe... Mana tau da rezeki lebih kat says ni.

    ReplyDelete
  11. salam abby..

    cma dah join says ni dulu.. tp dah lama x akktif..lupa pasword..sampai skrg try godek2 xmau jgk loginnye.. huhuh..

    alhamdulillah... rezeki tu..moga2 bertambah rezeki tu..amin.. :)

    ReplyDelete
  12. Wow hebatnya ! Kita dah lama join tapi belum boleh cashout lagi :(

    ReplyDelete
  13. tetibe nk melawat akaun says kite..hehe...awl dulu rajin gak promote says ni lelame malas..mmg kena rajin :)

    ReplyDelete
  14. assalam,

    saya dah sign up utk says ni.
    tapi kenapa bila saya click special sebeblah dashboard kat atas belah kanan tu semua iklan tu tulis completed.meaning saya takleh nak share dlm facebook ek??

    need ur advise.tq

    ReplyDelete
  15. kalau dah complete tu bermakna kalau kita share pun kita tak dapat kredit dah.. tunggu yang baru pulak :D

    ReplyDelete
  16. macam mana nak iklan kan dekat blog??? tak jumpa pun link nak paste dekat blog...=)

    ReplyDelete
  17. aq xphm mcm mna nk dftar..guna hp je..mne nk isi nme ape

    ReplyDelete
  18. yg penting kena usaha kan..kena rajin..
    mmg sllu nmpak kamu share dipesbuk hehehhe

    ReplyDelete
  19. huyoooooooooooooooo,tahniah akak :D

    ReplyDelete
  20. InsyaAllah usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete
  21. Hehehe, duit tu masuk ke mana ek? Tak tahu lah saya.

    ReplyDelete
  22. Guna Hp pun boleh sign up.. duit terus bank in ke account kita. senang kan??

    ReplyDelete
  23. setuju, lagi mudah dari nuffnang n churp2 tu..setahun dok share iklan pon br dpt rm 10 ke bwh..

    ReplyDelete
  24. akak! saya dah share..nak jugak try2 nasib..hehehehe! thz akak sudi berkongsi rezeki :))

    tp utk share kat blog takde eh..

    ReplyDelete
  25. Duit tu di bank in kat bank? Kna tgu available cash out kn...pastu dyer mntk per lg ek...bab daftar tader mntk no akaun pon

    ReplyDelete
  26. Duit trus msuk bank ea....tp daftar tader mntk no akaun bank pon

    ReplyDelete
  27. masa nak cashout tu nanti ada form kena isi kat situ dia akan minta account number

    ReplyDelete
  28. Akak suria... say try tp xda pn naik untuk share ke fb n lain2 tu... just ada link je... n nape sy pnya dia ckp x verified... tp dh bka link kt emel... .:'(

    ReplyDelete
  29. haii kak suri.. saya dh sign up tp knape masa nk share tu tak naik pun link ke fb twitter sume tu.. n saya dah buka link dari emel untuk verified tp still state kt situ not verified :'( hmm... cmne ek? tnya kt situ xda plak yg respond...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sistem share iklan special 8share dah upgrade. sekarang ni memang takde button link derect ke FB, twitter atau mana2 macam dulu. Shahida just copy link & paste kat FB @ twitter.. kat mana je nak share iklan tu.

      Delete
  30. :) ada jugak akaun 8share ni.. tapi tak aktif sangat lah.. kadang2 tu dapat 20 sen je utk 1 iklan. hihi.. takpe lah slow2 pon xp kan

    ReplyDelete
  31. terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkk .. nak cikit duit raya hahhaa

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!