PENGALAMAN USTAZ KAZIM ELIAS JUMPA LEMBAGA PUTIH

25.3.13 Suria Lekatlekit 11 Comments

Sapa kata ustaz tak kena sakat dengan hantu?? kena jugak.. Jin & syaitan ni dia tak kira siapa nak duga keimanan orang. Cuma beza orang yang di sakat tu samada dia takut hantu atau hantu yang bakal takut kat dia nanti. Jom kita baca pengalaman Penceramah & pedakwah bebas Ustaz Mohd Kazim Elias terserempak dengan lembaga putih


Tak tau la kategori cerita Ustaz Kazim ni kelakar ke seram. Tapi moral of the story, kadang2 mesej yang disampaikan dalam filem seram ni pun berguna jugak bila kita berdepan dengan situasi seram kan?? Apapun kewujudan jin, syaitan & iblis ni memang tak boleh kita nafikan. Kita wajib mempercayainya tapi janganlah terlebih taksub takut pada makhluk ghaib sampai kita mensyirikan Allah dengan amalan khurafat pulak yer.

Jadi.. semasa memandu tengah malam sorang diri di atas jalan raya yang tak banyak kenderaan ikutlah nasihat David Teoh.. "JANGAN PANDANG BELAKANG'. kekekeke



 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <<

11 comments:

  1. :) hehe PENGALAMAN USTAZ KAZIM ELIAS yg menari :)

    ReplyDelete
  2. lawak betullah ustaz Kasim.hurm dulu ms kecil,lalu kat pagoh,atok tiba2 suruh saya baring kt seat blkg n tutup muka.slgi atok x bg bgn jgn bgn.

    x lama lps tu,berhenti minum kt satu gerai.ms tu atok crta ngn pakcik gerai tu...atok nmpk 'benda'.pakcik tu kata area tu mmg keras dh ramai org yg guna jln tu,berhenti sggh minum kedai pakcik ni,mesti ckp yg dorg pun jumpa benda tu.saya lgsg x mau tak apa kebenda yg atok nampk ms tu huhu..

    ReplyDelete
  3. Hehe seram ni cerita ni.. Tp disampaikan secara lawak oleh ust kazim ye

    ReplyDelete
  4. seronok dengar ustaz kazim ceramah

    ReplyDelete
  5. mintalah dijauhkan.. tak taulah apa tindakan yang akan diambil kalau benar benar berlaku, minta hjauh jauh jauh

    ReplyDelete
  6. ustaz pun kena kacau, apatah org biasa

    ReplyDelete
  7. kalau tak pandang depan nak pandang mana pulak? hihihihi

    ReplyDelete
  8. salam mummy lala..
    huhu.. sekali baca lawak.. dua kali baca seram..
    haihhh.. syaitn ni mmg kerja dia menyakat manusia..

    hhuhuh...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com