APA LAGI KORANG BOLEH FOLLOW SELAIN BLOG

17.4.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Nak tahu apa lagi korang boleh follow sang lekit selain blog?? Seperti sedia terpacak kat sidebar ada Link ke account facebook sang lekit dengan nickname surialekatlekit. So kalau rasa nak ber kawan kawanan di facebook boleh la add yer.

Selain blog & juga facebook.. Sang lekit juga ada account twitter & yang terbaru instagram. Orang dah kontot jari guna instagram kau baru nak celik jari, boleh gitu. Sebelum ntah napa belum tergerak jari jemari nak adakan account instagram, tetiba dua tiga hari ni rasa nak adakan pula account instagram.. jadi hari ni secara sengaja dah ter ada & terupload dua tiga cebis gambar budak lala.

Ok.. bagi mereka2 yang nak berkawan kawanan dengan sang lekit dia twitter boleh add sang lekit kat lekatlekitmami & instagram lalalekatlekit. Yang pasti semua ada lekatlekit, hokay! Yang takde lekat lekit tu semua fake account.. hahahaha. Ada ke orang nak buat fake account sang lekit. Kau fikir kau fasha sandha ker?? Pemes sangat ke kau macam redmummy @ Ben Ashaari mahupun cik epal jugak maria elena!! Wah mencerca diri sendiri nampak. Hahahahaha.

Ya saya juga ada benda ni. Harap maklum & follow yer..

Kemain kau buat annoucement nak meramaikan jemaah kat account laman sosial gitu. Yolah.. den kan kekurangkan jemaah.. Almaklum la sapalah daku berbanding di kau kan?? Kena la meraih simpati sikit.. hahahaha.

Ok tu saja kempen meraih pengikut untuk kali ni. Jadi sesapa yang sudi sila la melekat lekitkan jari anda dengan add semua yang tersebut yer.



** jom tengok sarapan apa yang sedap di dengar kat sini >> SARAPAN YANG PALING SEDAP DI DENGAR <<

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <<

9 comments:

  1. I don't have both of that x)
    Follow blog je la ya.

    ReplyDelete
  2. iolls takde twitter ngn insta.. abih kena maki ngn kengkawan kata iolls ni hidup dlm zaman batu.. hihihihi

    ReplyDelete
  3. byk nye acc social media, jgn sampai x larat update semua yea..huhu

    ReplyDelete
  4. sekarang dah macam2 ada...rajin ngan tak rajin jer nak guna

    ReplyDelete
  5. akak ada fb je..twitter ng instagram terbiar gitu je :)

    ReplyDelete
  6. salam abby..
    hihi..rasanya mcm dh follo.. jap..nnti cma cek balik! keek ade kan?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!