PELAKON AZEAN IRDAWATY DI DOAKAN MAMPUS

19.4.13 Suria Lekatlekit 7 Comments

Amboi kejam sungguh kat tajuk entri tu. Dah la orang tu tengah kritikal berperang dengan penyakit kanser, ada pulak yang doa mampus. Ni bukan takat kena cili mulut harus tumbuk sampai bersepai gigi & gusi ni. Biadap sangat.

Tadi sempat jenguk blog cerita retis Oh Bulan yang menulis pasal keadaan pelakon Azean Irdawaty yang kita sedia maklum sudah lama uzur dengan penyakit kanser tu. Keadaan Azean Irdawaty sekarang di katakan agak kritikan bila doktor mengesahkan kanser dah merebak ke bahagian lain dalam tubuh beliau. Pembedahan yang sepatutnya di jalankan 18 April terpaksa di tangguhkan ke 22 April.

Gambar terkini Seniwati Azean. Rujukan & sumber di OH bulan

Yang sepatutnya kita doakan yang terbaik buat beliau bukan menyumpah seranah supaya MAMPUS. Perkataan mampus tu pun dah melukakan hati banyak pihak terutama keluarga beliau apatah lagi kalau Kak yan kita yang baca komen tu kan??

Rasanya orang macam kau la elok 'Pergi' dulu kot. 

Soal hidup mati tu kerja Allah.. Sampai masa semua akan pergi juga mengadap yang Esa. Jadi Jangan la biadap sangat kalaupun kau benci dengan dia mahupun keluarga dia. Tapi walaupun kau berani mendoakan orang lain "Mampus" tapi tak guna jugak kalau ko hanya berani keji orang dari celah ketiak mak ko. Hahahaha.. tak berani jugak nak tunjuk identiti. Walau ada nickname tapi takde link. Lebih kurang spesis Anonymous la jugak cuma dia letak nama je.



 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <

7 comments:

  1. lancang kuning sungguh manusia durjana itu.. tak kena kt sedara mara sendiri sedap la ckp gitu

    ReplyDelete
  2. Tak beradab. Sepatutnya mendoakan supaya cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. ya Allah ... sampai macam tuuu?

    ReplyDelete
  4. Geleng kepala je baca komen mcmtu. Moga kak yan terus tabah menghadapi ujian ni,

    ReplyDelete
  5. salam kenal blogger. jom join ga nina yea

    ReplyDelete
  6. Kau SUKAHATIAKULA dgn ini kami satu Malaysia mendoakan kau kojol dipanah petir secepat mungkin.Amacam,sedap tak doa kami.Mulut ada,jangan jadikan mulut Chibai......nanti kang serabai.Boodoh sampai tahap ke som2 tulang ko.Phuiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. salam Abby..
    huhu..sedih tgk keadaan kak yan,,
    semoga semakin sembuh..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!