SELEBRITI YANG PERNAH JADI PENARI BOGEL SEBELUM BERGELAR ARTIS

14.4.13 Suria Lekatlekit 10 Comments

 Hilang mengantuk tu bila baca tajuk kat atas. Amboi hangpa... suka bebeno dengar perkataan bogel kan?? sebab tu keywords kat blog melekit ni bogel manjang di cari. Apa korang ingat blog ni share cerita lucah & gambar bogel ker??

Carian gambar bogel antara carian tertinggi kat blog melekit padahal takde pun aku pernah share gambar bogel. Hahahaha.. abang tertipu dengan tipah

Ini bukan entri lucah atau share gambar2 lucah mahupun video seks menjelang PRU13 ini cuma entri share kisah2 retis popular hollywood yang mungkin kita belum tahu apa dorang buat sebelum terkenal di seantero dunia.

Sapa sangka artis yang hot & spicy.. Meletop kebabom serata dunia dulu pernah jadi maskot ayam, penari bogel.. penghantar surat khabar & macam2 kerja yang kita sendiri tak pernah sangka & kalau kita jumpa dorang masa tu pun pasti takde apa yang menarik sangat la dengan pekerjaan mereka, kan??

Jadi jom kita tengok apa yang selebriti dunia ni buat sebelum bergelar retis popular..

Maskot ayam (Brad Pitt)
Hero pujaan Angelina Jolie ini sebenarnya pernah bekerja di sebuah restoran Mexican tempatan. Lucunya, dia bekerja untuk mempromosikan restoran itu dengan mengenakan kostum ayam dan menari di sana setiap hari.

Penari bogel (Lady Gaga)
Sesuai dengan imejnya, maka tidak hairanlah pelantun Poker Face ini pernah bekerja sebagai penari bogel ketika berusia 18 tahun.

Penggubah dekorasi (Jon Bon Jovi)
Siapa sangka, penyanyi terkenal ini mempunyai kemahiran dalam penggubahan. Malah dia pernah menggubah dekorasi ketika perayaan Krismas.

Penghantar surat khabar (Tom Cruise)
Di zaman remajanya, bekas suami Katie Holmes ini hanyalah seorang budak penghantar surat khabar. Namun kini, dia antara bintang filem termahal di Hollywood.

Model makanan anjing (Drew Barrymore)
Siapa sangka bintang filem Charlie Angels ini dahulunya pernah menjadi model komersial bagi makanan anjing dan bijirin.

Pelayan restoran (Jennifer Aniston)
Sebelum diangkat sebagai teraju utama dalam perfileman Hollywood, aktres berambut cantik ini pernah menjadi pelayan kedai makan.

Pelayan restoran (Sandra Bullock)
Seperti Aniston, aktres jelita ini juga mengakui pernah bekerja sebagai pelayan kedai makan sebelum bergelar bintang.

Maskot pisang (Megan Fox)

Pelakon seksi ini pula pernah bekerja di sebuah kafe yang mana memerlukan dia mengenakan kostum pisang.

Jual pen (Johnny Depp)
Bayangkan di masa silamnya, 'lanun' kesayangan ramai ini pernah bekerja sebagai penjual pen!

Ambil pesanan (Madonna)
Jika dahulu mereka yang gemarkan Dunkin' Donut membuat pesanan daripadanya, namun kini tidak lagi.
Rujukan : Sinar Harian

Bak kata orang tuah ayam nampak di kaki, rezeki manusia hanya Allah saja yang tahu, kan?? Jadi dalam perjalanan hidup kita, harus la kita berusaha sebab dengan usaha saja boleh mengubah nasib kita di masa akan datang. Jangan nak harap tuah sangat.. sebab tuah takkan datang bergolek mahupun turun bak hujan dari langit. Takde tuah atau sial dalam kehidupan kita yang ada rajin & malas saja.



P/s : retis M'sia yang ghairah sangat tiru imej lady gaga tu hope kalau Lady Gaga berfesyen bogel dia tak tiru lah yer.. manatau sanggup pakai fesyen GILA tak masuk akal demi nak dapat title Lady Gaga Malaysia, sampai hilang 'Kemaluan' pulak



 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <

10 comments:

  1. Erkkk..xmenahann tu keywords dia..hahah

    ReplyDelete
  2. perghhh..ingat blog porno ke hape hehe

    ReplyDelete
  3. la JD jual pen ajo rupanya..itulah tuah ayam jantan..ekeke :)

    ReplyDelete
  4. Salam Mummy Lala..
    Cik Lala Sihat ari ni.. selera makan bertambah dak??

    hihih..terpacak bulu ketiak tgk keywords tu.. blh tahan...
    hohoh.. x sangka abam yg cheq admire dulu menari pakai mascot ayam...mesti ensem ayam tu eh??
    hihiih..... :P

    ReplyDelete
  5. ntah pape je yang depa mencari tue

    ReplyDelete
  6. hahaha.. ada jugak keyword mcm nie. xboleh blah

    ReplyDelete
  7. x semestinya zaman muda2 dulu kerja ntah hapa2 boleh berjaya...yang penting kena usaha lebih

    ReplyDelete
  8. ♓é² :p.. ♓é² :p.. ♓é² :p.. ♓é² :p..♓é² :p bestttt

    ReplyDelete
  9. Kebanyakan artis kat atas adalah yahudi laknatullah..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!