SESUATU YANG KORANG BELUM TAHU PASAL BAGPACK

22.4.13 Suria Lekatlekit 7 Comments

Ni Rahsia tau.. kita2 je tahu. Meh sini dekat dekat.. rapat rapat.. biar sendat. Nak tahu 1 rahsia tak?? Kalau nak tumpukan pembacaan anda hingga ke titik noktah terakhir, hokay!

Wahai kengkawan.. musuh musuh.. peminat.. pembenci.. pengemar.. pembaca & pengskodeng blog melekit hari ni sang lekit nak bagi tau 1 rahsia pasal bagpack. Tahukah korang ada 1 page kat FB yang menjual bagpack yang cecantik gitu. Nak tengok koleksi bagpack dia?? Jom kita tengok secebis dua bagpack beliau..



Beg ni sesuai kalau adik2 student nak bawak gi kelas, atau nak balik kampung pun senang @ nak travel pun boleh. Kira bagpack ni memang serbaguna la. Yang ada baby pun sesuai jugak bagi sang lekit sebab dia banyak poket senang nak isi barang. Kalau sumbat dalam 1 space jer semua susah la nak mencari. Jadi beg yang banyak poket ni senang nak letak kunci,minyak angin ker,losyen ke. Bila emergency senang nak capai, kan?? Kalau nak tau detail harga,warna yang ada bagai clik kat sini >> BAGPACK <<





Beg ni macam unik sikit. Sekali tengok warna dia macam beg lukisan kartun je kan?? Comel.. gugirls mesti suka. Mesti bangga kembang kempis dapat bawak beg ni jenjalan, gi kelas, gi sekolah, gi dating bagai.




Untuk Boboy pun ada nak bergaya gi kelas, gi jenjalan & nak pegi memana pun. Dengan warna yang nampak macho bila di gayakan, menampakkan kematangan juga ke profesionalan si pembawa menyerlahkan lagi kehenseman korang gitu.


Bag dalam 2D katanya.. macam masuk wonderland je bila pakai beg camni kan?? Unik sangat.


Aduhai banyak sangat beg yang di jual kat page University Bagpack.. Tak tertayang kat blog melekit ni. Semuanya cantik2 & harga masih di dalam kemampuan semua golongan. Jadi kalau korang dok cari2 bagpack ke.. bag ke kelas ker.. bag ke sekolah ker.. atau apa2 beg.. yang pasti takde jual plastik bag isi sampah jual kat page tu.. Boleh korang skodeng sendiri kat page UNIVERSITY BAGPACK. Di jamin mata anda tak berkedip.. kekekekeke

P/S : Kebanyakkan harga bawah RM100.. tak mahal sangat la.

7 comments:

  1. Kalau nk jalan mesti nk bawak satu utk segala barang anak

    ReplyDelete
  2. smartnya bagpack yg kat atas sekali. sume kaler cantik. saya suka kaler pink, kuning, merah, royal blue. Ok, nanti sy pi usha tgk..

    ReplyDelete
  3. gi jenjalan barang2 baby sumbat dalam hendbeg je..heheheh

    ReplyDelete
  4. Salam Abby..
    sesi promote ke ni?
    tp series la..pic yg terakhir tu..mcm dah berkenan dgn beg 3d tu.. unik!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!