VIDEO KEMALANGAN NGERI DI FEDERAL HIGHWAY PAGI TADI

21.4.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Terus gigil tau lepas tengok video tu. Mayat bergelimpangan atas jalan. Tak terkata, cuma di mata terbayang orang tersayang yang mungkin di atas jalan raya sekarang ni. Terus berdoa agar Allah lindungi semua insan2 yang kini di perjalanan, moga selamat.


Tak terkata sang lekit. Tengok sekali jer video tu dalam skrin kecik di handphone. Tak berani nak tengok untuk kedua kali. Masih tak tahu punca kemalangan.. kena tunggu siang2 sikit kot boleh update pasal kemalangan ni kat tv @ akhbar nanti.

Bagi yang kuat semangat boleh la tonton video ni. Bagi yang rasa diri tu kental2 ubi kentang jer tak payah tengok. Kang terpengsan pulak takde insuran nak cover. Bagi yang nak tengok video tu boleh la clik kat sini >> Kemalangan Ngeri Federal Highway <<

Semoga mangsa2 yang maut di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman (bagi yang muslim sebab tak sure mangsa yang terlibat tu siapa lagi) & takziah kepada keluarga semua mangsa & Al fatihah.



 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <

9 comments:

  1. MashaAllah, tak sanggup pula tgk video tu.

    ReplyDelete
  2. simpati dengan mangsa eksiden..
    akak tak berani tengok, nanti akak pening..

    ReplyDelete
  3. al- fatihah buat mereka.. tak sanggup tgk video

    ReplyDelete
  4. Al-Fatihah pada mangsa kemalangan..

    ReplyDelete
  5. Scarynya. Tak sanggup nak tengok. Al-fatihah buat mereka.

    ReplyDelete
  6. Salam abby..
    huuuu..cma dah tgk video tu.. terer btl brader yg rakam tu,,klu cma maunye pitam tgk darah & kaki yg terputus tu..

    cma dpt tau puncanya rempuhan kereta ke motor. yg ramai2 tu sbb kes nk menolong, pun kena rempuh.. pusara dilebuh raya..

    berhati2 lah dijln raya..

    *berapa byk *tu* da... huuuuu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!