VIDEO SEDUTAN AKSI PORNO TERSELIT DALAM FILEM MELAYU

2.4.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Semua mesti tertanya tanya filem melayu mana yang selit aksi porno. Bukan satu dah.. ada banyak dah filem cuba menampilan aksi porno berselimut sebagai pelaris untuk filem tu jadi laku & box office.

Terbaru filem Amukkan Azazil yang menjadi kontroversi hangat bila ada babak Ranjang "Malam Pertama yang di lakonkan dua artis popular tanah air. Walaupun katanya babak tu dah di potong untuk tayangan tapi tetap juga ada di youtube babak tu yang boleh di tonton.

Pandangan daku ringkas & pedas sikit.. Adengan tu bagi aku saja di adakan untuk dijadikan kontroversi. Bila jadi kontroversi dapat la publisiti.. Bila dapat publisiti ramai la orang nak tengok. Bila orang ramai tengok, untung la mereka2 itu.

Tolong la pembikin filem.. Tolong la tak payah guna trick adengan ranjang untuk pelaris filem kau tu!! Hanya filem sampah je akan buat macam tu sebab dia tau filem dia tak pengisian & kekuatan jadi tunjuk aksi romen2 sikit confirm orang berpusu nak tengok. Aduhai.. sundal sangat tau trick macam tu. Kalau kau yakin kau menghasil seni, kau menghasil karya,kau menghasilkan sesuatu yang berkualiti.. Rasanya kalau takde adengan romen2 dalam watak laki bini sekalipun kau boleh jual kot filem tu. Tapi kalau memang dari awal kau tau filem tu takde kekuatan, cuma di hasilkan untuk menyepahkan pawagam tanah air, memang la kau terpaksa buat macam tu untuk dapat modal balik, kan??

Jadi.. apa moral yang kau nak sampaikan dari adengan romen2 malam pertama ni??Nampak sangat la adengan tu di buat semata mata untuk di jadikan kontroversi & tarikkan orang sebab rasanya yang buat filem tu dah tau garis panduan adengan yang boleh di luluskan ataupun tak, jadi kenapa buat juga kalau tau mesti kena potong babak tu?? Semua ni strategi marketing depa je nak mempromosikan filem. Cis!! Takde standard langsung promosi dengan guna publisiti murahan macam tu.

Korang tengok la sendiri adengan tu kat bawah ni.. Walau dalam selimut tapi act dia rasa panas jugak la kan?? Rasa macam tak berapa sesuai kalau di tonton budak2 ni




P/S : Dugaan jugak kan bersuami/isteri seorang retis ni lebih2 lagi pelakon.. Agaknya tak tercabar ke ego laki si retis pompuan tu tengok adengan macam ni



 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <

9 comments:

  1. Btul tu kak, filem paling rasa menyesal tgk kat wayang adlh filem aku terima nikahnya..langsung xbest..yg bnyk adegan mesra2 y mloyakan..jalan cerita mmg langsung out..lepas tu seksi kemain isk.

    ReplyDelete
  2. entah apa nak jadi la..berita pun tunjuk citer lucah sebab tu la bagi depa filem pun tak salah nak tunjuk aksi lucah gini..

    ReplyDelete
  3. dorg ni x malu ke.kita yg tgk yg malu.

    ReplyDelete
  4. betul. setuju sangat. sekarang ni tengok movie melayu rasanya baik tengok movie English. sekurang kurangnya masa adegan ranjang tu, kita akan fikir.. alah orang putih.. tapi bila melayu dan islam yang buat, speechless

    ReplyDelete
  5. artis kita sekarang memang dah semakin daring. makin dasyat. tak payah lah nak lakukan adegan macam ni. kita ni ada adat, adab dan iman!

    ReplyDelete
  6. terbaik la..tp mcm dah mcm cite omputih dah aku tgk ..mcm cite blue pun hado

    ReplyDelete
  7. salam abby..
    hihi..mmg kritikan yg pedass ni..
    tp agak setuju.. rasanya x perlulah nk masukkan adengan mcm ni.. adessss...

    ReplyDelete
  8. Payah kalau org jenis otak blue nie payah nak kata... kalau buat filem mesti nak selitkan jugak adegan tidak sepatutnya... mmg tidak masuk akal bagi kita drp segi agama adat dan budaya org Islam dan melayu kita.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!