BALIK MENGUNDI, CHECK IN HOTEL.. KITA SETTLE TEPI BANG!

2.5.13 Suria Lekatlekit 5 Comments

Kakitangan awam ke, kepala awam ke hapa awam ke kalau dah salah tetap la salah kan?? settle tepi ke settle tengah ke settle belakang ke.. Tiada kompromi, hokay!!

Sesaja nak share berita hari ni dalam Sinar Harian kisah sorang awek yang berkerja dengan gomen (kakitangan awam) yang terlibat dalam acara mengundi awal  semalam di cekup khalwat dengan boipren dia kat salah sebuah hotel bajet, Batu Pahat Johor.

Dia turut mengaku baru sahaja selesai melaksanakan undian awal bagi Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) dan memberi alasan bimbang untuk pulang sekaligus mendorongnya mendaftar masuk hotel bajet berkenaan bersama teman lelakinya.“Kes ini akan melibatkan kerjaya saya. Tak bolehkah kita 'settle' tepi bang,” katanya.

“Semasa pintu bilik berkenaan dibuka, kami menemui seorang lelaki hanya memakai tuala, manakala pasangannya memakai pakaian lengkap.

Kelas kau semah cekak rambut reben merah gitu!! Artikel penuh baca kat SINI

Apa la dia takut sangat kan nak balik umah sampai boipren kena teman check in dalam bilik hotel tu yer?? Takut momok ke dik?? Ke takut kena serbu sebab orang nak tengok dakwat kat jari tu boleh hilang ke tidak??hahahahaha...

macam - macam alasan bila dah kantoi. Cuba meraih simpati.. Tapi penguatkuasa ni kena tegas & berhati keras untuk menjalankan tugas. Kalau hati selembut sutera & sewangi downy.. tak boleh penguatkuasa la, kan??

Moral of the story... Dont try this at anywhere, hokay!!


 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <

5 comments:

  1. Cekak rambut tul kasi lala pakai pn comel..hehehe

    ReplyDelete
  2. sedondon la cekak, baju ngan seluar dia..merahnye mak ngah !!!

    ReplyDelete
  3. hai lah dik nun.menyempat lg kau kan nk masuk hotel/

    ReplyDelete
  4. Salam Mummy Lala .. :)

    Huhu.. tu lah..asal ada ruang, mesti syaitanirrajimm pun mengambil peluang..
    kan dah kantoi..

    ReplyDelete
  5. BOIPREN DIE NK TGK DEDEKAT KOT JARI AWEK DA MERAH..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!