NAK DUIT & NAK RAMAI PENGUNJUNG KE BLOG KORANG??

16.5.13 Suria Lekatlekit 13 Comments

Alhamdulillah.. 2013 ni sang lekit tak sia - siakan masa online tanpa menambah koleksi syiling pada tabung online sang lekit. Walaupun tabung syiling itu bermula kebanyakkan dari 20sen tapi hasilnya setiap bulan boleh jugak la buat2 belanja shopping untuk diri sendiri.

Sang lekit pernah buat entri pasal says yang sekarang dah bertukar kepada 8share.. Sumber duit poket yang sang lekit dapat dengan online ni kebanyakkan dengan iklan yang berbentuk share bukan banner macam nuffnang. Nampaknya.. lebih mudah sang lekit dapat duit dengan iklan berbentuk share ni sebab kita boleh share kat memana & dengan sesapa saja sambil online. Kalau banner macam Nuffnang tu kena pacak je kat blog tunggu la kalau ada rezeki orang clik.. kalau rezeki mudah sikit dapat iklan CPUV yang earning dia kira dari jumlah visitor semasa iklan di siarkan kat blog. Benda tu susah sikit..

Hendak seribu daya... Jadi sang lekit sekarang memang mana2 ada iklan berbentuk share ni sang lekit akan cuba. Kat sini sang lekit nak share dengan semua.. maybe yang dah tahu, maybe yang masih baru bercouple dengan dunia blog & online ni nak tahu.. Antara advertiser yang sang lekit sign up adalah..


Says @ 8share. Boleh rujuk entri ni untuk tengok macam mana nak jana duit dengan 8share @ says ni kat sini >> Says @ 8Share <<

ChrupChrup. Sebenarnya dah lama sign up dengan ChrupChrup ni tapi tak aktif sangat. Baru sebulan aktif balik earning pun dah cukup untuk cashout tapi saja tunggu hujung bulan. Konsep dia sama juga macam says @ 8Share. share jer iklan. Nak sign up boleh sign up kat sini >> ChrupChrup <<



Yang terbaru BLIN.GD. Pun tak susah la nak dapat duit. Asal rajin share iklan Insya Allah ada jer duit masuk. Tu baru lagi 2 hari sang lekit try tapi Alhamdulillah.. hasil dia memuaskan jugak. Kalau nak sign up boleh sign up kat sini >> BLIN.GD <<





Apa yang penting semuanya free sign up. Yang duduk2 rumah selalu online tu boleh la cuba. Tak semestinya korang kena ada blog sebab iklan2 yang berbentuk share ni korang boleh share kat memana jer.. Tapi sekurang kurangnya ada FB la.. kan??

Untuk traffic blog pulak sang lekit selalu ping entri kat sini

PING BUSUK
Blogged.my
Blogr.my
Apesal.com

korang boleh la try ping entri kat sana yer. Insya Allah.. boleh memperkenalkan blog korang pada orang ramai. Tu jer yang boleh sang lekit share untuk setakat ni. Kalau ada lagi, sang lekit share ok.


** Kuasa rakyat Malaysia di perlukan lagi selepas PRU13. Jom undi ni pulak >> Siapa Pilihan Rakyat Malaysia, Anda Tentukan<<

13 comments:

  1. thnks for sharing.. 8share & churp2 ada jgk on.. yang 1 lagi tak sign up pun lagi.. insyaAlah..

    apa2 pun saya dah tolong click 2-2 tu ye.. :)

    ReplyDelete
  2. buat duit ngan iklan youtube je, lagi senang. post video pendek2 pas tu cari trafik untuk video kite, nak trafik? snang je gune bende ni.http://adf.ly/P9RhA

    ReplyDelete
  3. Salam Mummy Lala..
    hihi..mnyelam sambil mkn pizza.. :p
    alhamdulillah..rezeki share2 iklan..

    cma dah join says tu,tp lupa username & pasword.. tak tau cane nk recover.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. skrg mcm2 benda boleh buat duit kan

    ReplyDelete
  5. akk! sy dh malas dh nk layan iklan ni.majuk.duet masuk ntah bape je.mencik! hahaa

    ReplyDelete
  6. Lama dah xshare dan tak lekit2 entry kat ping busuk..lupa..alaa macam mana tu

    ReplyDelete
  7. waaa... tq sgt2..
    sdg berusaha dgn gigih ni mengejar traffic!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!