CIKGU SHIDA BAGI TIPS MENGORAT BELIAU

23.6.13 Suria Lekatlekit 14 Comments

Wah.. nampaknya cikgu shida dah terbuka hati atau cuba membuka hati untuk jejaka2 di luar sana nak pikat dia. Yelah.. cikgu shida pun manusia kot. Hati, perasaan & nafsu dia takde la pelik sangat.. cuma mungkin jodoh je lambat sikit. Cikgu shida dah mula bagi tips pada semua jejaka2 samada bujang atau duda pun cikgu shida terima kalau berniat nak ngorat cikgu shida boleh ikut tips berikut

status cikgu shida (part 1)

Ha.. kau!! Paling penting sapa sudi bermiming dengan cikgu shida.. Peluang paling cerah naik pelamin dengan cikgu shida terbuka luas gitu. Apa lagi pencinta2 cikgu shida yang nak pikat cikgu shida sila ambil langkah pertama anda. Jangan lepaskan peluang selagi stok masih ada...

Entri ni sesaja je entri mengurangkan stress di hari minggu yang penuh jerebu & satu umah dah berbau asap jerebu yang kuat. tetiba jumpa status cikgu shida.. rasa kelakar & nak share pulak kat blog melekit ni. Seperti yang korang sedia maklum walaupun den memang tak minat dengan video miming cikgu shida tapi den peminat status2 yang cikgu shida update kat FB. Ada la satu dua yang setuju.. sepuluh dua lagi yang tak boleh di terima & secebis dua yang boleh la buat sang lekit senyum.. kekekekeke

Status cikgu shida (part 2).. 
Maybe ada yang  hantar permohonan lepas update kali pertama tips mengorat cikgu shida maka cikgu shida update untuk 2nd time yang lebih detail kalau nak ngorat beliau. Sebenarnya dalam hati cikgu shida tu memang teringin jugak nak hidup berumahtangga macam orang lain tapi dia je tak ngaku, kan??



 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

14 comments:

  1. hahahahaa... siapa yg bertuah agak2.

    ReplyDelete
  2. macam nk repost je kt blog aku. hahaha... kalau sempat aku repost. credit to admin.

    ReplyDelete
  3. pun boleh ye mcm tu cikgu shida nie...moga dia bertemu jodoh nya

    ReplyDelete
  4. amboi.. sakat cikgu shida ea? hehehe

    ReplyDelete
  5. tak payah jual mahal sangt la..romantis ke,jiwang ke,suka belanja ke,tak suka bagi hadiah ke..tak penting senmua tu....kadang2 benda remeh2 yang tak penting gini la yang buat kita ni susah orang nak terima..janganfikir kita je nak terima orang,pikir sama orang terima ke kita..muahahah

    ReplyDelete
  6. siapalah yg berjaya dapat tackle cikgu shida ni

    ReplyDelete
  7. salam Mummy lala..
    hihi..

    * I love being single gituuu*

    insyallah..mudah2an ade jodoh dgn pilihan hati, bernikah jgk cikgu shida nnti..amin... :)

    ReplyDelete
  8. Dahlah jerebu... rasa jerebu tekak ni baca tips nak mengorat CS ha..ha.. serius loya ....hak...hak....

    ReplyDelete
  9. wah cikgu shida dah bagi hints tue

    ReplyDelete
  10. dah ada ke sapa2 meminang dia? retis sgtttt, euwwww

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!