KINI TERBONGKAR KISAH CIKGU SHIDA & LELAKI..

26.6.13 Suria Lekatlekit 10 Comments

Sejak dua menjak ni blog melekit ni meriah pula dengan cerita cikgu shida yer.. Bukan apa semalam sang lekit perasan status kat FB cikgu shida yang tak tau mana satu.. banyak sangat acc FB dia.. Berbunga2. Asyik dok cakap pasal lelaki yang cuba pikat dia. Ada yang sempat sang lekit print screen (yang best di mata den jer).. ada sang lekit biar je. Harus select yang best je kan... kekekekeke

Cikgu shida pernah kata dia taknak kawen sebab dia tak suka buat kerja rumah yang kebiasaannya kaum hawa lain buat.. macam mengemas,memasak,jaga anak bagai tu.. dia memang tak suka masuk dapur. Semua kerja2 memasak mak dia yang buat. Jadi tu salah satu sebab dia pilih untuk tak kawen.. Katanya satu ketika dulu waktu cikgu shida masih dalam keglemeran sebagai retis youtube. Tapi dalam kisah2 cikgu shida ni still ada terselit kisah lelaki dalam hidup dia.. Macam dia pernah bertunang & putus.. ada dia pernah syok kat lelaki masa kat sekolah.. maktab & bagai.. korang baca la sendiri cerita cikgu shida kat bawah ni


Bagi den la kan.. Cikgu mungkin kecewa dengan kisah2 silam dia dengan lelaki kot sebab kat dalam komen dia ada cakap sebab dah tawar hati bermaksud sebelum ni dia pernah maniskan hatinya untuk terima lelaki tapi takde yang menjadi sebab tu jadi tawar & putus asa. Walau di saat kegemilangan dia bersama video miming tu dia ada cakap dia tak nak kawen sebab2 yang den tulis tadi.. namun di sebalik itu ada kisah yang kita semua tak tahu baru sekarang cikgu shida share.

Alahai cikgu shida.. jangan simpan kecewa dalam hati atas kegagalan dulu. Yang tak menjadi tu semua bukan jodoh cikgu shida. Tunggu je manalah tau dalam umur 40an tu kang muncul mamat2 ensem ala2 zain saidin.. boleh la feeling rozita che wan gitu. kekekekeke. Jodoh tu Rahsia Allah cikgu shida.. Serapat mana pun kita tutup pintu hati pada lelaki kalau Allah kata sampai masa jodoh untuk kita, siapa kita untuk kata tidak pada takdirNya kan?? Kunci hati kita semua ada pada Allah.

Tapi dari status ni yang di edit balik dari status yang kat atas nampak macam cikgu shida ni dah mula bertaman bunga dalam hati kan.. kekekekeke... ngaku jelah cikgu shida. Sebenar dah ada nama lelaki itu dalam hati cikgu shida..


P/S : Tipu la bila ada orang kata dia enjoy hidup single tanpa rasa sekumit pun dalam hati ingin berpasangan macam orang lain. Even yang nafsu songsang pun nak ada pasangan inikan kita bernafsu normal, kan?? Kalau takde perasaan langsung tu kategori tak normal.. hokay!!

P/S : Ini adalah entri cuit2 manja bersama cikgu shida yer.. Well.. den memang suko cuit2 manja cikgu shida.kekekekeke



 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

10 comments:

  1. mcam dah lama cikgu shida nie menyepikan diri..suka jugak tengok youtube dari cikgu shida

    ReplyDelete
  2. dia x pk masa hari tua ke? nt tgl sebatang kara..ish3

    ReplyDelete
  3. cikgu shida kena la bg peluang kat sesiapa yg dah berkonan... hmm... jangan tunggu lama2 cikgu shida....

    ReplyDelete
  4. Cikgu shida dah mempersiapkan haritua dia macamana... he..he...

    ReplyDelete
  5. Setiap insan pasti inginkan kehidupan berkeluarga

    ReplyDelete
  6. dah cari orang yang tak nak kita memang le tak jadi,..cer cari yang nak kita,kita nak dia...mesti jadi punya..

    ReplyDelete
  7. takot saham jatuh le kalu ngaku dh berpunya...cm retis plk ko CS !!

    ReplyDelete
  8. jaga saham takut dikata hati berbunga-bunga ada orang suka. mana la ada orang yg suka single. semua suka bila diri disayangi. ewah.

    ReplyDelete
  9. salam MUmmy Lala..

    iye ke cikgu shida?
    alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  10. dah lupe dh pasal si cikgu shida nih, ada lg ke dia buat parody ?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!