PELAKON VETERAN S.SAMSUDIN MENINGGAL DUNIA??

4.6.13 Suria Lekatlekit 7 Comments

Betul ker Khabar S. Samsudin pelakon zaman2 P.Ramlee meninggal dunia ni?? Kat FB dah dua orang up status pasal ni.

Tapi Sang Lekit tak sure khabar ni betul ke tidak. Sebab takde annoucement dari pihak2 yang boleh di percayai. Andai kata benar.. Al Fatihah untuk beliau & takziah..

menurut sumber dari Malaysia Network.my :  Menurut sumber yang sahih dari bernama S.Shamsuddin atau lebih mesra dengan nama SUDIN telah kembali ke rahmatullah kira-kira jam 10.56 pagi tadi.
Sudin meninggal dunia di rumahnya di Bukit Batok Avenue, Jurong, Singapura. Kata anaknya Noredah.

Bagi yang tak kenal pak sudin ni.. kalau tengok cerita bujang lapuk.. pendekar bujang lapuk mesti kenal dengan watak sudin, itulah orangnya.

Pak Sudin yang di tengah tengah tu

Sang Lekit antara peminat beliau sebab lawak2 beliau sangat bersahaja tak macam pelawak sekarang kadang2 over & nampak sangat lawak tu di buat2. Sampai kadang2 lawak tu tak jadi lawak tapi jadi mual pulak tengok. Tapi pelawak dulu memang kita tak nafikan.. lawak mereka berkualiti sebab tu ada di antara pelawak sekarang macam meniru mereka.

Andai benar khabar kematian Pak Sudin.. mak hilanglah sebutir lagi bintang. Moga Roh beliau di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman.

P/S : Harap khabar ni bukan sekadar gosip nakal dari pihak yang tidak bertanggungjawab. Soal hidup & mati adalah perkara yang serius & sensitif.

Update terkini : Berita tentang kematian Pelakon Vateran S.Samsudin juga telah di sahkan oleh SINAR HARIAN. Jadi bukan gosip mahupun spekulasi nakal. Kita doakan yang terbaik buat arwah & keluarganya. Semoga mereka tabah menghadapi pemergian Pak Sudin



** ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <

7 comments:

  1. berita ini benar, Sang Lekit..

    Al-Fatihah..

    suka lakonan Allahyarham lagi2 masa jadi pencuri dalam Nujum Pak Belalang.. hehe

    ReplyDelete
  2. Al-fatihah

    semoga Roh tenang disisi orang2 beriman amin...amin...

    ReplyDelete
  3. suka tengok filem2 lakoann beliau..best..

    ReplyDelete
  4. Salam Mummy Lala..
    huhu..sedih seorg lagi seniman berbakat telah pergi..

    semoga ditempatkan dikalangan hambanya yg beriman

    ReplyDelete
  5. al fatihah utk beliau..lk0nan beliau mmg best..xjemu tnt0n lk0nan nye..

    ReplyDelete
  6. al fatihah utk beliau..lk0nan beliau mmg best..xjemu tnt0n lk0nan nye..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!