BUKTI BEDAK TANAKA SELAMAT DI GUNAKAN

30.7.13 Suria Lekatlekit 3 Comments

Ni pasal bedak tanaka lagi?? Bedak yang tengah famous & menjadi kontroversi dengan status kelulusan dari KKM. Haritu sang lekit ada tulis dah pasal bedak ni tapi den tak berani nak mengesahkan khabar angin yang kata bedak tanaka ni tak selamat sebab takde kelulusan KKM.

Hari ni den sempat terbaca kat status FB berkenaan bedak tanaka yang kononnya sudah di sahkan selamat melalui website Biro pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan. Sang lekit nak tulis dalam entri mana boleh printscreen je bulat2 & sebarkan.. kan?? Jadi sang lekit sendiri ke link tersebut & cuba search sendiri produk bedak tanaka atas nama produk shwe pyi nann seperti yang di beritahu seorang anonymous dalam komen kat entri Bedak Tanaka Tiada Kelulusan KKM? tu.



 Komen Anonymous tu boleh refer kat entri ni BEDAK TANAKA

Hasil sang lekit sendiri search kat website Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan tu adalah..


Sememangnya kalau atas nama yang di katakan mewakili Bedak Thanaka/tanaka/thanakha ni.. memang ada dalam senarai produk yang selamat. Jadi pada pengguna & penjual bedak tanaka ni.. Ucaplah syukur sebab kontroversi pasal bedak tanaka ni dah terjawab.

Kalau korang tak yakin korang boleh jugak semak produk ni atau apa2 produk kat sini >> BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN << mana tau mungkin sang lekit search dapat result lain & korang search ada result lain sila share kat komen entri ni apa2 result yang korang dapat samada sama dengan sang lekit atau mungkin ada result lain.


 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

3 comments:

  1. kaya la pengusaha2 bedak thanaka di myanmar nun..heheh

    ReplyDelete
  2. Harus balik kampung belasah mak punya stok satu ni, mak akak pun jual bedak ni.

    ReplyDelete
  3. salam Mummy lala..

    huhu..cma bukan pengguna bedak thanaka ni..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!