CERITA DALAM KAIN PEREMPUAN.. PAD HERBA SERBAGUNA

12.7.13 Suria Lekatlekit 8 Comments

Hari ni nak cerita pasal pad (tuala wanita) herba yang serbaguna pula. Selalunya pad (tuala wanita) ni kita sedia maklum guna time bila kan?? Masa bulan mengambang (period) time tu la kegunaan dia. Tapi pad herba yang den nak cerita ni berkonsep serbaguna gitu.

Pernah dengar jenama FC Bio Sanitary Pad?? Mesti ada yang pernah dengar & ada jugak yang mungkin baru dengar tapi produk ni bukan la produk yang masih baru. Pad ni di perbuat daripada ramuan herba semulajadi. Banyak kelebihan kita guna pad ni nak2 lagi yang mengalami masalah seperti sengugut, haid tidak teratur, mencegah buasir,membuang angin dalam perut,menghilangkan bau semasa period,membuang darah beku dalam rahim,mencegah keradangan,membasmi kuman,mengurangkan kegatalan,keputihan & kekuningan di bahagia faraj, menghilangkan panas & menguatkan rahim.

Selain pad(tuala wanita) produk ni pun ada paintiliner serbaguna. Antara kegunaan
nya..

Sakit pinggang & keletihan, tampalkan dibahagian pinggang anda
• Sakit kaki akibat terlalu lama berdiri, berjalan atau bekerja. Tampalkan di bahagian dalam kasut anda setiap hari
• Tampalkan di dalam topi keledar anda bagi mengelakkan rambut gugur dan mencegah bau
• Sebagai pelapik muka akibat mabuk laut atau kenderaan
• Sebagai pelapik mata untuk mengelak kelesuan
• Masalah buasir
• Migraine
• Luka
• Melecur


dan boleh jugak di gunakan untuk kanak2


Untuk ibu-ibu yang prihatin tentang kesihatan anak-anaknya, pantiliners boleh digunakan di saat-saat bayi atau kanak-kanak bermasalah seperti :
• Kembung perut atau angin.
• Demam
• Batuk
• Nilai pH nya yang neutral membantu dan membolehkan apa jua jenis kulit terutama kulit yang sensitif dan lembut seperti kulit bayi dan kanak-kanak.


Ok bagi yang berminat nak try pad herba ni boleh contact cik norhidayah di 0124294014. harga tak mahal sangat RM11 (belum termasuk pos)

P/S : Den dah cuba.. tapi bukan masa period time. Sejak dua menjak pinggang den ni sakit2 & senggal sikit.. jadi den try pakai pad herba (bukan paintiliner). Pakai macam biasa kita pakai masa bulan mengambang tu.. Alhamdulillah hilang sakit pinggang. Rasa mint jer.. rasa segar jer bila pakai. ni den sendiri yang try. Korang boleh la try.

P/s : yang nak mempromosikan produk @ barang jualan kat blog melekit boleh la pm den kat FB atau email ke lekatlekitgurl@yahoo.com

8 comments:

  1. akk,rara pon penah cuba yg ni.bau dye sedap.rara suka sgt!

    ReplyDelete
  2. wah ada jenama baru..tak nmpk jual kt kedai pun. kt mna ada jual?

    ReplyDelete
  3. wahh.. multi purpose la ye... okeyyy... hmm.. okey laa.... tak tau nak komen ape.. tapi, agak praktikal jugak....

    ReplyDelete
  4. dah lama akak pakai ni... memang best.. akak paling suka pantiliner dia memang hari2 pakai.. fresh aja kan he..he..

    ReplyDelete
  5. zura pernah guna pad herba masa bersalinkan anak kedua..best sgt..berangin je kat bawah tuh....

    ReplyDelete
  6. akak pun pakai ni..sejak dari masa hujung2 berpantang..sampai sekarang la..tapi guna time hujung2 peroid je la..bau dia wangi..boleh bau satu rumah..

    ReplyDelete
  7. sgt bgus.. dan sya rsa lgi bgus kalo dpt d psrkn d sluruh msia..

    ReplyDelete
  8. salam mummy lala..

    dah lama cma dok survey pasal pad ni.
    tenkiu.. nnti nk contact akak tu :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!