BLOGGER JUTAWAN JALANKAN AKTIVITI PELACURAN

29.8.13 Suria Lekatlekit 5 Comments

Hangat! Hangut! hangus kan tajuk entri ni. Siapakah gerangan blogger kaya raya tersebut?? Op's bukan dia yang melacur tapi dia selaku bapak ayam yang melacurkan orang lain. Mesti korang mula mengimbau nama2 blogger yang kaya raya kan?? Tapi tetap jugak tak dapat teka siapa??

Memang la korang tak dapat teka sebab yang korang senaraikan blogger2 kat Malaysia. Kat Malaysia ada ke blogger yang dah jadi jutawan?? Tu den kurang periksa la pulak.. kalau ada apsal den tak kenal ha..??

Ok.. berbalik pada topik asal. Siapakah blogger itu?? Blogger jutawan yang di tangkap kerana menjadi bapak ayam?? Inilah blogger nya..


Bukan blogger Malaysia rupanya.. Tapi tetap kena jadikan pengajaran. Blogger2 Malaysia jangan buat kerja haram even tipu clik iklan 8share sekalipun. Kita buat kerja baik2 jadi kita tak perlu buat sembunyi2 kan?? Apapun selamat berblog Uolls...

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <<


 
 Jom tengok telekung Sembahyang yang warna warni lagi cantik2 & pakaian wanita kat sini >> Women Stylish <<

5 comments:

  1. Kahkahkah.sabo jelah.ada ke malaysia blogger jutawan.myb sbb kita islam byk larangan.kalo x mst ada jugam cm ni.hehehe.akk cane yg share8 tu leh dpt ratus ratus.sy ni ciput jek.

    ReplyDelete
  2. mcm2 skrg ni kan kaq lekit. hrp tk tergolong. insyaAllah. anyway, thanks sudi leave comment on my Hello Mr Perfect's entry :) jdkn hobi pon boleh. :) nanti kita tukar2 novel ye. kih3

    ReplyDelete
  3. 8share tu kena rajin share & kreatif jugak. kena tgk iklan tu dulu kemudian cari point menarik dalam iklan tu lebih2 lagi video kemudian buat la caption.. macam tu la akak buat. kena rajin sikit la

    ReplyDelete
  4. Salam Mummy Lala..

    hmm.. sampai begitu skali kekdahnya..nasib bek bukan kat mesia ni.

    ReplyDelete
  5. Ingatkan dekat Malaysia la tadi.Hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com