SELAMAT HARI JADI SHAHILA

20.8.13 Suria Lekatlekit 8 Comments

20 Ramadhan bersamaan 20 Ogos 2011.. Lahirnya seorang puteri tepat pukul 9.38 pagi di hospital sg buloh. Lepas 4 hari siaplah surat beranak dan di daftarkan dengan nama Shahila. Nama pilihan dady dia sendiri mengikut perjanjian yang di tetapkan masa Shahila dalam perut lagi. Kalau baby girl nama bapak dia yang akan bagi.

Hari ni 20 Ogos 2013 genaplah budak shahila tu 2 tahun. Hari ni hari selasa.. Hari dady kerja. Tapi dady dah tinggalkan pesanan untuk lala.. Dady cakap lala bangun nanti tolong wish Happy Birthday. Dady kata nanti kita beli kek.

Hadiah untuk lala belum prepare setakat ni. Takde sebarang plan untuk buat majlis celebrate birthday lala. Maybe kita celebrate 3 beranak jer la kot. Lagipun kita selalu bertiga je buat sebarang aktiviti. Dunia kita pun kebanyakkan habis bertiga jer.. Kadang2 je kita invite Acu.

Duhai anak mami tersayang.. 2 tahun lala masih belum faham banyak perkara. Shahila akan belajar perlahan lahan & akan memahami dengan sendirinya nanti. Apa yang mami & dady harapkan shahila membesar dengan sempurna, sihat & jadi anak yang terbaik. Anak yang solehah.. anak yang cantik & anak yang cerdik.

Happy birthday Shahila. Moga hari ini & seterusnya shahila terus menjadi anak yang cemerlang & berbahagia dengan kehidupan sederhana kita ni. Mami & Dady sayangkan shahila..


8 comments:

  1. happy bithday si comel lala...dah besar....

    saya pun selalu sambut birthday anak2 satu family jer....enjoy sangat

    ReplyDelete
  2. wah happy birthday ye untuk shahila..comel budak ni suka tengok mata dia ^^

    ReplyDelete
  3. eppy bezday si comel semoga menjadi ank yg solehah.....
    ank kita sebaya lah kan...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir lala. Dua tahun suda..

    ReplyDelete
  5. ololo comey nye lala nih.. slmt hari jadi syg.. semoga jadik anak yg berjaya di dunia dan di akhirat...

    ReplyDelete
  6. Salam Mummy Lala..


    alahai..lewat sehari CMa nk wish..
    Sanah Helwah Shahila..

    cik CMa mengaminkan doa2 mami kamu..
    semoga mmbesar dan menjadi harta yg berkualiti buat mami & dady yer.. :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!