TERKINI! BAS JATUH GAUNG SEDALAM 150 KAKI DI GENTING HIGHLANDS

21.8.13 Suria Lekatlekit 4 Comments

Ya Allah meremang bulu roma bila baca berita terkini yang mula tersebar kat FB tentang sebuah bas yang jatuh gaung di genting highlands tu.

Maklumat Terkini : Sebuah bas terbabas dan terjatuh kedalam gaung sedalam 150 kaki di Genting Highlands sebentar tadi. Dianggarkan 49 orang mangsa terlibat. Semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah.(Sumber dari FB)

Gambar dari Facebook Jabatan Bomba & Penyelamat Malaysia

Marilah kita sama2 doakan semua mangsa berada dalam keadaan yang selamat semoga pihak bomba mampu melakukan kerja2 menyelamat secepat mungkin.






Video :Pasukan penyelamat menggunakan kren untuk membawa keluar mangsa kemalangan bas di KM3.6 Jalan Genting-Karak. VIDEO Shahrul Redzuan Zulkifli (Sumber Mymetro)



Update terkini :  Maklumat mangsa tragedi bas jatuh gaung di KM3.6 Jalan Genting-Karak.
 Takziah kepada semua keluarga mangsa


 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

4 comments:

  1. salam Mummy Lala..

    huhu...tragis..
    semoga segala urusan dipermudahkan allah

    ReplyDelete
  2. Al-fatihah untuk yang beragama islam...
    semoga keluarga mangsa yang terlibat reda dan sabar dengan ujian Allah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!