BAS EKSPRES JATUH GAUNG DI SLIM RIVER

20.9.13 Suria Lekatlekit 2 Comments

Aduhai makin menjadi jadi pulak bas jatuh gaung ni kan?? Belum lagi sejuk kes bas ekspres jatuh gaung kat genting dah muncul pulak berita bas jatuh gaung kat slim river.

Berita penuh baca kat SINI

Nasib baik la takde sebarang kematian. Mesti makin ramai yang trauma nak naik bas kan??? bagi yang ada pilihan.. boleh la buat pilihan bagi yang takde pilihan terpaksa juga guna bas ekspress ni. Yelah.. kadang2 bukan salah semua pemandu bas ekspres tu. Kemalangan jalan raya ni tak sebab kecuaian kita.. mesti di sebabkan kecuaian pemandu lain. Yelah kenderaan tengah bergerak even ikut had laju yang di tetapkan kalau tiba2 muncul halangan kat depan tak dapat nak elak pun nak buat macam mana. Jadi berhati2 la sebab kecuaian anda bukan hanya menyusahkan diri sendiri malah orang lain juga.

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

2 comments:

  1. Salam Mummy Lala..

    bahanya.. kene soal siasat pemandu bas tu. nsib baik tak de kehilangan nyawa :(

    ReplyDelete
  2. kat malaysia ni apa2 kejadian / kes mmg ikut musim.. skrg ni musim bas masuk gaung...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com