BERJAYA TURUN 2KG DALAM MASA 2 MINGGU DENGAN SERI DEWI MALAM

25.9.13 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ramai yang tanya gemuk sangat ke den ni?? Ada yang kat tengok gambar tak gemuk pun.. Balik kampung pulak ramai kata dah gemuk tapi bukan gemuk sangat cuma berisi atau bahasa omputih cakap chubby. Ada yang kata ok la badan macam tu nampak la besar sikit. Ada yang kata.. abislah baru anak sorang perut dah macam orang mengandung trimester pertama.

Sebenarnya den ni bukan jenis dengar je pendapat orang semata mata kalau bab badan ni. Ikut keselesaan jugak. Tapi sebetulnya daku memang tak berapa selesa sejak berat badan yang lepas pantang turun sehingga tinggal 38kg dapat berat badan masa zaman anak dara & sebelum ada anak tetiba bila budak lala naik ke umur setahun berat pun mula maju angkanya. Sampai umur lala masuk 2 tahun berat den naik sehingga 46kg Uolls. Mesti orang rasa 46kg tu tak gemuk.. yelah bagi mereka2 yang berketinggian normal tapi bagi yang size blogger yuyu zulaikha macam den ni 46kg angka yang agak menakutkan jugak la. Berat ideal sebenarnya tak boleh lebih dari 40kg jer.. kalau 42kg pun kira berat atas pagar la. Sedang2 saja tak gemuk tak kurus. Jadi untuk membenteras lemak2 yang mula beranak pinak kat sudut2 terpenting pada badan ni sang lekit secara tak sengaja sebenarnya cuba jamu dari produk seri dewi malam. Jamu tu namanya Jamu dewi dara.

Sekali makan jer esok tu dah ada rasa best kat badan.badan rasa segar sangat. Lenguh2.. sengal2.. dah tak rasa lagi bila bangun pagi. Tu kira kesan pertama yang terpantas la den rasa. Daku teruskan lagi pengambilan jamu dewi dara ni & setiap hari memang badan kita akan rasa perubahan yang sangat2 best. Rasa lemau.. letih tu memang takde la bila bangun pagi. Sampai 2 minggu den makan jamu tu.. petang tadi kebetulan keluar jumpa mesin penimbang apa lagi nak try la timbang berat sebab dah rasa seluar2 & baju2 makin longgar sikit. Perut pun nampak mengempis sikit berbanding 2 minggu sebelum ni.

Seronoknya dah turun 2 kg. Last timbang kat klinik masa check up lala bulan lepas 44kg.. masa tu tak ambil jamu lagi. Cuma konon nak rampingkan perut pakai bekung je la.. turun la 1kg kot. Lepas control la sikit2 makan tu.. turun la 1kg lagi. Lepas tu jadi malas berbekung & control makan dah biarkan je. Yang boleh try jamu dewi dara ni sebab nak beli feminim wash seri dewi malam ni.. tapi nak cukupkan order RM100.. tanya la apa2 produk yang si polan tu nak suggest untuk cukupkan RM100.

Segalanya kebetulan.. period yang sejak amik vitamin c maixara tidak lama dulu jadi tak stabil.. kejab ada.. kejab takde.. kalau ada pun sikit sangat (entri pasal vitamin c maixara tu boleh baca kat SINI ). Tapi lepas makan jamu dewi dara ni.. period bulan ni sangat baik hasilnya. Tak sikit & tak banyak jugak tak panjang sangat & tak pendek sangat tempohnya.

Untuk pengetahuan semua Jamu dewi dara ni bukanlah untuk kurus semata mata ataupun untuk ketat & rapat jer tapi banyak fungsinya untuk badan kita.Ops untuk perempuan sahaja ok!

Kelebihan Jamu Dewi Dara ni adalah seperti berikut;

JAMU DEWI DARA berfungsi memberikan tenaga, merawat masalah keputihan, memecahkan angin dalam badan dan terkentut2, memanaskan urat2 yg sejuk & ngilu, merawat sengugut, mengecutkan dan mencuci rahim, melancarkan peredaran darah, membuang toksik dalam badan dgn memudahkan buang air besar, membantu wanita berahi. Diperbuat dan diadun dgn 23 jenis herba..insyaallah dapat merawat cyst atau fibroid

 

Antara lain :-
* merapatkan otot2 rahim akibat melahirkan
* melancarkan pengaliran darah
* memberi tenaga / hyperaktif / megurangkan penat lesu badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat

*IA JUGA MAMPU BERPERANAN MERAWAT RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI
* MENGECUTKAN RAHIM
* MENGECUTKAN BATU MEROYAN
* MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN
* MAMPU MENAIKKAN SERI WAJAH JIKA DIAMBIL SECARA KONSISTEN
* MENEGANGKAN PAYUDARA
* MENEGANGKAN PUNGGUNG
* MERAWAT KEPUTIHAN
* MERWAT MASALAH PERIOD
* AWET MUDA


Dan juga feminim wash (pencuci peribadi wanita) sangat2 best den guna. Selain rasa mint je lepas guna.. dia juga buat kita rasa segar & bersih. Antara kelebihan feminim wash ni..

 Ia Pencuci Intim yang berubat dan mampu merawat masalah-masalah bahagian intim anda seperti
~ keputihan
~ kegatalan
~ bau
~ buasir
~ v tidak merapat
~sering berpeluh,melecet
~masalah kutu kelamin
~faraj sering mengeluarkan lendir/air
~kekeringan
~kurang sensitif pada bahagian intim
~v mengendur tidak tegang

Malah, ia amat menyegarkan dan juga mampu mengatasi masalah peluh-peluh dibahagian intim anda..
Bau yang sangat wangi herbanya, cecair yang pekat yang mampu menjimatkan anda..


harga kedua dua produk yang den try ni RM48 (50 biji untuk Jamu dewi dara) & RM48 untuk feminim wash 100ml tapi tak payah guna banyak sangat untuk sekali cuci. Memang jimat wangi & menyegarkan. Harga tidak termasuk pos. Den beli online. Order kat Ekin tapi kata ekin ada jual kat luar bagi mereka yang berdaftar dengan SDM tapi susah sangat nak cari den order je dengan ekin. hari ni transfer duit lusa tu dah dapat barang. Kalau korang nak order dengan ekin pun boleh. Inbox dia kat FB Ekin SDM

Banyak lagi produk keluaran seri dewi malam ni tapi den review 2 benda ni je sebab den cuma guna 2 benda ni. Jangan risau produk SDM halal & ada kelulusan KKM & GMP. selamat di gunakan. Segala masalah dalaman wanita produk SDM ni mungkin boleh membantu. Kalau macam den ni rasa 2 benda ni dah cukup berbaloi guna.. apatah lagi kalau dapat tambah lagi koleksi SDM makin berbaloi baloi la kot gamaknya. kekekekeke

 P/S : Den cuma berpantang minum ais je selama 2 minggu makan jamu dewi dara ni ternyata berkesan menurunkan berat badan & menghilangkan masalah2 sakit badan & masalah dalaman yang kadang2 rasa sakit la jugak.

 Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

5 comments:

  1. sy pon mkn jamu dewi dara tu tp ni dh skip beberapa hari.hehe salalu lupa..

    ReplyDelete
  2. Akak jamu beli tengok je...ahahaa...tp kalau dah best cam gini boleh gak try.

    ReplyDelete
  3. Lame tak blogwalking rini tgk ramai lak update tgh turunkan berat badan..SY pun same la jugak..dengan berkat diet tanpa amik sebarang ubat da dpt turun 4.3kg dalam 9 ahri berdiet..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!