JOM TENGOK BEDAK TANAKA YANG MURAH DENGAN YANG MAHAL

3.9.13 Suria Lekatlekit 8 Comments

Setelah aku kaji2 baru aku tau ada bedak tanaka yang mahal & ada yang murah. Yang mahal tu label Nora Danish.. Yang murah bawah label shwe pyi nann mana yang ada kat bekas dia tulis bahasa myamar.

Akibat ramai yang ambil kesempatan bila Nora Danish mengeluarkan bedak Tanaka untuk pasaran tempatan dengan nama T.A.T.E ni dengan menjual bedak tanaka yang bukan dari label Nora Danish dengan harga yang sama macam Nora Danish punya produk maka Pihak Nora Danish dah tukar packaging dia supaya tak nampak sama.

Jom kita tengok bedak tanaka yang label Nora Danish yang berharga RM40++ dengan bedak tanaka label mymar yang harga sebenarnya tak sampai RM10 pun tapi di jual kat online harga sama dengan yang label Nora Danish supaya korang semua tak terpedaya.

Tengok betul2 ni bedak tanaka bawah label Nora Danish pack lama punya.Harga dia memang RM40
Yang packaging macam ni kalau ada orang jual RM40++ sila jangan beli. Ni kat luar rega dia ada yang kata RM5 pun boleh dapat. Apa2 hal pun rega dia memang bawah RM10 je

Ni kalau tak silap Packaging baru dengan formula baru jugak. Rega dia memang RM40++. Bawah label Nora Danish.

Jadi pada penggemar bedak tanaka @ Tate ni sila periksa betul2 sebelum membeli. Jangan terbeli barang RM10 dengan harga 3 kali ganda sudah. Pada peniaga sila jangan ambil kesempatan untuk kaut untung atas angin yer.. Tak baik. menipu tu dosa.


P/S : Den tak sure samada Nora Danish ambil produk yang sama & tukar label saja atau bedak bawah label Danish ni formula dia berlainan dengan produk bawah label shwe pyi nann ni yang pasti harga bawah label Danish ni memang takde RM10 kebawah.. semua RM40++ tapi yang label shwe pyi nann ni korang kena hati2 sebab ada yang jual RM40 walhal harga kat luar bawah RM10

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

8 comments:

  1. yang tu la yang nora danish ambik boh label dia tu..nora danish pun ambik mula2 dengan harga berapa ringgit je.dah dia tampal label lain mahal pulak dia letak harga.kualiti sama ja dengan yang 5 ringgit tu..

    ReplyDelete
  2. yang tu la yang nora danish ambik boh label dia tu..nora danish pun ambik mula2 dengan harga berapa ringgit je.dah dia tampal label lain mahal pulak dia letak harga.kualiti sama ja dengan yang 5 ringgit tu..

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. masing2 nak kaut untung lebih kan kak diana. yg baru ni konon formula baru dengan olive oil.. tapi kalau yg jual label Nora Danish tu memang rega dia RM40++ yg xde label Nora Danish pun rega RM40 jugak tu yang tak tahan.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. Err akak duk pk, murah sgt ni mmg selamat utk muka ke? Cuma pikir dan terus pikir

    ReplyDelete
  5. Salam Mummy Lala..

    hehe..cma bukan pengguna bedak ni.. tp tau noradanish ade label produk dia sendiri..

    tq for info :)

    ReplyDelete
  6. entah la kak lydia.. katanya selamat tapi saya sendiri pun tak confident nak guna. kalau yg bawah label Nora Danish tu jd apa2 kita tau mana nak tuntut kerugian kan.. tp yg shwe pyi nann ni hurmm.. susah nak cakap :D

    ReplyDelete
  7. nora danish tu mmg azali dia dh putih melepak gebu cmtuh..tk mekap pn mmg kulit asli dia cmtuh... pompuan2 kt malaysia yg berkulit kuning langsat & sawo matang sibuk nak beli konon nk suh putih cm nora jgk..alahai...

    ReplyDelete
  8. Sy ad pakai...tppppp tah la...beh lagi pkai bedak compak biase...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!