KENA TANGKAP KHALWAT DENGAN BEKAS SUAMI MALAM PERTAMA KAHWIN

4.9.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Kisahnya dia dah kawen dengan suami baru.. baru je kawen 1 hari tup tup.. malam tu kena tangkap basah dengan bekas suami. macam mana tu Uolls... kira trajedi malam pertama la ni. Trajidis sungguh kisah ni. Mesti korang tak berapa paham lagi kan??


Alkisahnya sorang makcik ni 55 tahun ni dah bercerai dengan ex asben dia bulan Januari lepas & telah pun bernikah dengan suami baru sehari sebelum dia di tangkap khalwat kat rumah bekas suami. Biarpun dah bercerai katanya si makcik ni still lagi selalu bermalam kat rumah ex asben ni.. Yang suami baru tu tahu tapi tak kisah. Korang baca sendiri untuk lebih faham kisahnya kat bawah ni

Sumber Sinar Harian

Ni terlampau hidup gaya barat la ni.. terlampau open minded & sporting. Bila berkurung berdua duaan dalam rumah tanpa ada ikatan pernikahan yang sah memang la boleh mendatangkan syak & boleh kena tangkap khalwat. Aduhai makcik.. Semoga mendapat pentunjuk & hidayah la lepas ni. Kalau tak tau takpe lepas ni belajar yer makcik.

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

9 comments:

  1. dh selalu g umh ex laki, nape tk kawen semula je kan senang..

    ReplyDelete
  2. Salam Mummy Lala...

    aduhaii...tak tau nk kata apa..
    :(

    ReplyDelete
  3. la..dah kawen dengaN lelaki lain cuba la dulu dengan lelaki tu..mana tau kot2 lagi best kan>??apasal nak tido kat umah bekas pulak..

    eh!!tak pe ke komen gini??
    ejkekeke

    ReplyDelete
  4. Peliknya cerita ni.. macam-macam hal kan sekarang ni..

    ReplyDelete
  5. Iskkk..iskkkk suami baru pun bersubahat sama

    ReplyDelete
  6. tanggung lah dose nyer wahai suami baru

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!