PELAKON NABILA HUDA & ANAKNYA KEMALANGAN

8.9.13 Suria Lekatlekit 4 Comments

Baru terbaca kat Oh!Bulan katanya Nabila Huda kemalangan jalan raya kat karak katanya. Seram jugak bila terbaca anak dia pun ada sekali.

Untuk artikel penuh clik je Oh!Bulan

Den memang minat dengan lakonan Nabila huda ni walau den tak berapa suka dengan kehidupan sosial dia. Tapi bab berlakon dia di antara pelakon yang hebat sekarang ni yang boleh bawak macam2 watak dengan jayanya. Tak kira la watak baik atau watak Jahat. Kalau dia kurang kontroversi & perbanyakkan kain pada baju seluar @ kain dia tu rasanya lagi bagus. Dia akan lebih popular sebab dia memang antara artis yang bermula dari 0 to hero bagi den. Mula2 dia berlakon memang la ada kekayuannya tapi makin lama dia makin improve & sekarang lakonan dia memang mantap.

 Jadi sebagai peminat den harap Nabila Huda & anaknya tidak mengalami sebarang kecederaan serius. Akhirkata  kurang kontroversi tingkatkan pretasi.. hati2 di jalan raya yer Nabila Huda.

Update terkini :

Difahamkan bahawa pelakon Nabila Huda dan anaknya, Keisha telah terlibat dengan sebuah kemalangan di Lebuhraya Karak sebentar tadi. Daripada apa yang dibaca di MIG Online, Keisha dilaporkan tercampak keluar daripada kereta namun hanya patah tangan sahaja. Namun begitu keadaan Nabila Huda masih belum diketahui lagi.
 Sumber Beautifulnara

P/s : Den menulis entri ni sebab den memang minat dengan lakonan Nabila Huda. Kira peminat jugak la kan walau aku pun kadang2 mengutuk dia jugak kalau ada kontroversi yang tak senonoh pasal dia atau pasal baju2 dia pakai.kekekekeke

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

4 comments:

  1. lebuhraya karak...hmmm..bahaya jalan tu

    ReplyDelete
  2. karak. kebiasaan. smga smua slmt. anyway, cx pn mcm lekat lekit, suke nabila huda ni. hnye suke pd lakonan die. seriously mantap! just kdhpn sbnr die shj yg biarlah dia je yg tntukan :) smg ada prbhn yg baik. insyaAllah

    ReplyDelete
  3. salam mummy lala..

    baru tau psl ni..
    alhamdulillah...nsib bek x teruk..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!