WANITA MISTERI MELAWAT USTAZ KAZIM SEMASA SAKIT

13.10.13 Suria Lekatlekit 7 Comments

Pertama sekali nak cakap harap takde sapa yang scan cerita melalui tajuk entri je yer.. Kalau rasa nak kondem sangat pun sila baca entri dulu. Tu dia pembukaan pun dah warning bagai kan?? Bukan apa.. orang2 sekarang ni nak jadi pengkritik tapi tak tau apa benda pun sebenarnya yang dorang nak kritik. Bila kita fire balik mula la cakap kita ni blogger yang tak boleh terima kritikkan. Jadi kena mention awal2 la..

Berbalik pada isu berkenaan tajuk yang gempak sangat tu. Harap tajuk gempak tu tak mengundang fitnah lah yer.. Yelah, kang ada orang tuduh kata tajuk entri den ni menyumbang fitnah pulak. Fitnah ni selalu terjadi bila ada sesuatu cerita yang di reka2. Macam orang baca tajuk entri terus kondem jugak la.. boleh jadi fitnah sebab dia membuat spekulasi dari tajuk jer padahal isi kandungan cerita tak macam yang dia fikir dari tajuk. Jadi untuk tidak mengundang tanggapan negatif tu sila la ambil masa baca.. Kalau malas baca jangan buat spekulasi atau tuduhan tak berasas. Kang yang di tuduh menyebar fitnah & aib tak buat yang menuduh tu pulak yang dapat dosa fitnah. Peace!

Okies berbalik pada cerita ustaz kazim di ziarahi wanita misteri masa dia sakit tu.. Dari mana pulak den dapat cerita ni? Ke cerita dogeng jer... Isk.. walaupun daku tak sebaik2 insan di mata korang tapi daku takde la seburuk2 manusia perangainya yang nak reka2 cerita tak wujud ni. Cerita ni den baca dari status ustaz kazim sendiri rasa macam best pulak nak share.


Tu la kan.. kadang2 apa yang kita nampak mungkin orang lain tak nampak. Dengan izin Allah dia memberi kita melihat sesuatu yang orang lain tak boleh lihat. Dalam kehidupan kita ni bukan sahaja kita yang hidup malah ada makhluk ghaib yang hidup. Makhluk ghaib ni tak semuanya jahat2.. Hanya Allah saja yang tahu siapakah wanita misteri yang tak dapat di lihat 3 wanita yang ziarah ustaz kazim tu. Apapun dia tetap makhluk Allah.. Jadi kita tak perlu takut sangat dengan dia yer..

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

7 comments:

  1. saya pun ada terbaca post tu dekat fb ustaz kassim
    suka sangat dgn dia
    moga ALLAH permudahkan segala urusan dia

    P/S - selamat hari aidiladha =)

    ReplyDelete
  2. isk seram plak kalau gitu yer...

    ReplyDelete
  3. Peminat ustaz kazim tu. Haish. Seram senarnya.. huhu...

    ReplyDelete
  4. Mukadimah panjang2... isinya screenshot jew crita nya... thanx fyi.

    ReplyDelete
  5. Mukadimah panjang2.. cerita yg diceritakan screenshot je rupanya... takut sgt org lain fitnah dye ye... biar kan je apa org lain ckp... abaikan... apa pun.. thank you very much utk perkongsian screenshot itu... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mukadimah tu ada la relate dengan kejadian masa tu.. sebab tu di mention di awal entri. Perkara biasa yang blogger buat kot.. tak awal entri.. dorang letak hujung entri. bergantung pada situasi & keadaan la

      Delete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!