AKHIRNYA PAK GUARD YANG TEMBAK PEGAWAI BANK DI TANGKAP

10.11.13 Suria Lekatlekit 4 Comments

Sepandai2 Pak guard itu larikan diri selepas melakukan rompak & bunuh akhirnya di tangkap polis jugak. Sebagai rakyat yang memang rasa terkesan dengan apa yang berlaku & rasa meruap2 dalam dada bila tengok video pak guard durjana yang menembak arwah pegawai ambank tu membuatkan den rasa nak berucap sepatah dua kata jugak la bila tahu dia dah di tangkap polis.


Yang pasti dia bakal di kenakan hukuman mati. Harap di kesempatan yang ada ni dia gunakan sebaik mungkin untuk bertaubat kepada Allah.

KUALA LUMPUR – Kes tembak seorang pegawai operasi Ambank, Norazita Abu Talib, 37 di Subang Jaya  pada 23 Oktober lalu  selesai berikutan tertangkapnya suspek utama kes tersebut pada jam 7.00 pagi tadi di Kg Belungkor, Kota Tinggi, Johor.
Dia dikehendaki dalam kejadian samun di Subang Jaya pada 23 Oktober 2013 yang melibatkan kematian seorang kakitangan Ambank.
Sumber rujukan Di SINI

Dan kepada warga asing yang datang menumpang cari rezeki disini jadikan iktibar. Kerja baik baik.. Insya Allah dapat rezeki berkat bahagia hidup dunia & akhirat. Belajar bersyukur dapat menumpang rezeki di negeri orang kalau kat negara sendiri tak mampu nak bagi makan anak bini.

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

4 comments:

  1. salam Mummy Lala.
    hukumam membunuh adalah dibunuh.
    kejam tak?

    besryukur sgt klu suspek ni berjaya diberkas dan dikenakan hukuman mandataori.semoga dibukakan pintu hati dia utk bertaubat.

    ReplyDelete
  2. Sepandai2 tupai melompat... ttapi duit yg dirompak belum dpt semuanya. Kat mana dia sembunyi ya?

    ReplyDelete
  3. semoga dapat pembalasan yang adil.. jgn tetiba kata tk cukup bukti pulok...

    ReplyDelete
  4. Tahniah, polis Malaysia memang hebat!
    Harap2 pengganas Indonesi ni dihukum bunuh - ditembak/digantung - sesuai.
    Duit baki rompakan sebanyk RM430,000 tu lesap mungkin disimpan oleh kawan atau keluarga pengganas tu. Mungkin lepas ni dia menang kes - akan dibebas - boleh rasa juga duit haram tu - angan2 dia, mana le tahu kan?
    Terima kasih PDRM - hebat didunia!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!