AL FATIHAH PELAKON PI MAI PI MAI TANG TU AHMAD BUSU MENINGGAL DUNIA

10.11.13 Suria Lekatlekit 5 Comments

Takziah kepada seluruh ahli keluarga arwah Ahmad Busu yang telah pulang kerahmatullah selepas Maghrib tadi di Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang. Umur Allahyarham adalah sekitar 60-an.

Semoga keluarga arwah tabah menghadapi Ujian Allah & sesungguhnya setiap yang hidup pasti akan mati. Semoga roh beliau di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman..

Sumber rujukan Beautifulnara

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

5 comments:

  1. Innalillahiwainnalillahirajiun...

    ReplyDelete
  2. Salam Mummy Lala..

    dalam kita gembira dek tertangkapnya penjenayah..terima khabar duka kita kehilangan seorg seniman..semoga arwah ditempatkan dikalangan hambanya yg beriman,,salam takziah

    ReplyDelete
  3. teringat zaman pi mai pimai tang tu...

    ReplyDelete
  4. saya membesarkan dengan cerita ni
    tak kering perut tengok PI MAI PI MAI TANG TU
    apapun yang hidup tetap akan mati
    semoga allahyarham ditempatkan
    dikalangan orang-orang yang beriman

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com