300 EKOR AYAM MENJADI MANGSA ROGOL SEORANG MANUSIA

18.12.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Bukan fenomena cuaca je semakin pelik sekarang ni, fenomena dengan perangai & nafsu manusia pun ber double pelik. Kalau bernafsu sesama jantina tu dah bersepah walau jelik tapi tak pelik sangat dah sebab bukan sesuatu yang baru & luar biasa lagi. Bernafsu kat haiwan pun sekarang dah dengar tak berapa pelik tapi bernafsu kepada haiwan bernama Ayam ni maybe akak pelik jugak sebab tak pernah dengar atau kalau yang pernah dengar pun jarang2 nak dengar.

Pesanan buat ayam2 jangan seksi2.. hangpa pun berisiko kena rogol

Tadi terbaca kat Mynewshub alkisah pasal sespesis manusia ni yang di dakwa kerana merogol seorang kanak - kanak sekaligus telah membongkarkan 1 rahsia yang mengejutkan semua orang bila dia mengaku dia memperkosa lebih dari 300 ayam sehingga mati. Mak Aih.. Ni nafsu jin mana pulak ni taste dengan ayam.

Sumber Mynewshub

Aduhai makin dunia berada kat hujung2.. Makin pelik pulak spesis2 manusia. Kat mana yang dia pandang ayam tu bernafsu sangat pun tak tau.. nak kata ayam dok tayang lurah dendam macam si Nooraida tu takde pulak.. lagipun ayam mana ada buah dada besar. nak kata ayam pinggang ramping ala2 rozita che wan pun.. takde langsung.. nak kata ayam tu comel macam syasya solero maybe la kot walau ayam tu takde mata besar macam syasya solero kan... Tapi ayam antara spesis haiwan comel jugak di pandang. tapi takkan tengok ayam comel pun kau dah teransang. Memang nafsu ko di luar kewarasan seorang manusia...

Ya Allah.. moga kau jauhkan la keluarga kami.. anak2 kami.. saudara mara kami.. & teman2 kami dari bernafsu pelik & songsang sehingga susah untuk di terima akal. Sesungguhnya perasaan & nafsu yang Allah anugerahkan untuk kami sudah cukup memberi nikmat. Tak perlu nak upgrade sangat sampai jadi pelik & jijik.

P/S : Takziah kepada seluruh keluarga arwah Seniwati Azean Irdawati atas pemergian beliau semalam. Semoga roh beliau di tempatkan di kalangan orang2 yang beriman

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

9 comments:

  1. semlm bc kes rogol kambing..hri ni ayam lak jd mangsa.. apa nk jd la...

    ReplyDelete
  2. macam2 hal..makin lama orang dah makin kurang akal

    ReplyDelete
  3. Astaghfirullahalazimmm.. kisah betul rupanya!!!

    ReplyDelete
  4. dulu ikan pari sekarang ayam pulak. alahaiiii

    ReplyDelete
  5. dia gila gamaknya, gila seks
    amin...semoga kita semua dijauhi dari
    segala niat atau perbuatan jahat

    takziah buat keluarga allahyarham azean irdawati
    malam tadi ada nampak ingat tipu

    p/s - lama tak singgah sini. lala sihat kan =)

    ReplyDelete
  6. Jangan kes camni kat negara kita.........

    ReplyDelete
  7. hahahaha adehhh~ nk menangis baca.hahaha

    ReplyDelete
  8. salam abby..

    meremang bulu tengkuk baca..
    sedih bercampur rasa nk termuntah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com