AKHIRNYA EZAD LAZIM @ EXIST TAYANG MUKA ANAK

15.12.13 Suria Lekatlekit 2 Comments

Lama jugak dok tunggu nak tengok muka baby ezad lazim atau dulu di kenali sebagai ezad exist. dari sejak lahir rasanya ezad tak pernah upload gambar baby dia lagi. Maybe nak tunggu besar sikit ke.. tapi akhirnya tadi ternampak ezad dah mula share gambar baby dia.

Baby girl memang jadi kesayangan bapak kan?? bukan kata baby boy bapak tak sayang tapi baby girl di manja tu lain macam sikit oleh bapak2 mereka.

Alolo.. baby takde yang tak comel.. termasuk anak ezad ni. Comel gitu. Macam muka mak dia jer.. Kulit tak sure pulak sebab nampak macam ada effect pada gambar ni kan? Apapun untie doakan Puteri Rania Keisha membesar dengan sihat & bijak bistari. Jadi anak solehah cemerlang dunia & akhirat.


P/s : feel kali pertama jadi mak bapak ni lain kan?? time tu la kita akan jadi mak bapak yang overprotect sebab semuanya adalah pengalaman pertama.

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!