ERMA FATIMAH BAYAR SAMAN DENGAN SYILING 5SEN PADA REBECCA

4.12.13 Suria Lekatlekit 5 Comments

Tengah2 malam ni dok layan instagram & fb ternampak 1 post dari pelakon/pengarah/penerbit akak eirma fatimah yang tengah siapkan syiling 5sen sebanyak RM11k++ untuk di bayar kepada pelakon rebecca nur islam setelah berjaya kes saman menyaman antara dia & eirma fatimah.


Kita sedia maklum kak erma memang tak puas hati dengan kemenangan rebecca, jadi tu salah satu cara dia nak tunjuk protes la kot tapi entah kenapa rasa kelakar pulak.
Pada rebecca tak payah songeh ambik jer 5sen pun ada nilai.tak payah nak minta orang berhemah sangat la kan sedangkan diri sendiri pun kena tanya berhemah ke tidak,ye dak?
Apapun semoga kedua artis ni satu hari kembali berdamai.yang rasa salah tu sila la belajar untuk minta maaf. Minta maaf takkan merendahkan martabat atau maruah seseorang malah akan dipandang mulia kerana berani mengaku kesilapan & meminta maaf.

Flashback kes merekaSekitar bulan Julai lalu, aktres jelita, Rabecca Nur Al-Islam telah menyaman produksi milik pengarah dan penerbit terkenal Erma Fatima, Rumah Karya Citra (M) Sdn. Bhd kerana mendakwa syarikat tersebut gagal melunaskan baki bayaran lakonannya sebanyak 40 peratus untuk drama Dejavu Di Kinabalu. -Sumber Ohbulan-


 Sumber Perihal Negara
 
P/s : test post entri guna tab memang kelam kabut

 Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

5 comments:

  1. Dunia retis macam2 cerita...:)

    ReplyDelete
  2. aduhaiiii.. cari gaduh je kejenye

    ReplyDelete
  3. hahaha..memang kelakar..saje lah tu..hehehe..actually saya x faham pun ada yg jd antara diorg ni.. tp sbb rebecca nur islam yg x berapa islam pakaian dia tu,so saya x minat nk bersimpati kat dia ;p

    boleh tak? hehehe..

    ReplyDelete
  4. hehehe mcm mcm dorg ni.sama naik je 2 2 ni.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!