PUTUS SUDAH JOHAN AS'ARI DAN LANA NORDIN

25.12.13 Suria Lekatlekit 4 Comments

Jodoh pertemuan ajal maut semua tu kerja Allah.. Kita manusia hanya mampu merancangan selebihnya Allah yang aturkan. Macam tu jugak kisah percintaan sebulan antara Lana Nordin & Johan As'ari ni.


Restu keluarga memang sangat penting jadi.. tindakkan Johan ambil untuk putuskan hubungan sebab tak di restui keluarga tu ada baiknya jugak cuma yang tak berapa baik tindakkan dia dulu umum mereka bercinta sampai kata nak lamar Lana dalam masa terdekat tu je yang tak berapa betul. 3 kali keluar dah umum kat media.. sepatutnya ambil masa dulu.. berkenalan & tanya pendapat family. bila jadi camni semua bagi point orang mengata jer.


Pada lana tu hope perubahan semenjak kenal Johan tu di teruskan... Jangan lepas ni mana2 baju yang dah kena arkib sejak kenal Johan kau jadikan koleksi badan kau balik sudah. Yang baik tu teruskan.. Insya Allah, ada lelaki baik untuk kau nanti. Doa la banyak2.

Update terkini:


Well.. tak pelik sangat la Johan jenis senang lafazkan cinta & senang putuskan. Dengan Izreen Izmida dulu mati2 tak ngaku bercinta sampai ke sudah.. dengan shila Amzah.. dok tengah rapat tetiba keluar statement nak kawen dengan Lana Nordin.. Lepas tu keluar pulak statement katanya anggap shila macam adik walhal sebelum ni di gosipkan takde pulak nak cakap anggap shila tu macam adik. Sekarang baru sebulan couple dengan lana semudah tu mengalah & putuskan sebab family tak restui tanpa nampak ada usaha pun Johan nak menyakinkan keluarga dia tentang pilihan dia.. Memang kartun la Johan ni. Buat anak dara orang macam hati batu takde rasa.. tak kisah la lana tu orang pandang macam mana pun sebelum ni tapi dia tetap manusia, wanita & ada hati dan perasaan. Sekarang siapa yang tak matang & siapa yang mata keranjang?? Shila Amzah ke yang tak matang atau Johan ni yang jenis mata keranjang?

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

4 comments:

  1. xpe.. skrg dia boleh permainkan perasaan orang lain,, tgklah nanti..
    dia akn kne jugak.

    what goes around comes around

    ReplyDelete
  2. Bila fikir balik, johan asaari ni memang ada masalah kot.. suka mainkan perasaan popuan.. teringat masa mula2 dulu bercintadgn izreen azminda, pastu brake.. pastu bkawan lak dgn artis mana ntah.. x ingat teman,pastu bcinta dgn Nabila ank amy search tu, pastu pisah.. pastu gosip dgn shiela amzah, pastu dgn lana nordin.. hemmm..

    ReplyDelete
  3. nanti ada org main2kan hati dia pula.. hoho

    ReplyDelete
  4. salam abby..


    dunia retis..harap si johan ni sedarlah setiap tindak tanduk dia diperhatikan

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!