SKANDAL ADI PUTRA, NORAIDA AKHIRNYA DI CERAI SUAMI

20.12.13 Suria Lekatlekit 11 Comments

Tak payah nak perkenalkan siapa Noraida.. Rasanya kes dia dengan adi putra tu semua orang tak sempat lagi lupa & isu tu pun masih hot di perkatakan biarpun kes dorang dah di tutup tapi isu Noraida menayang lurah dendam masa sidang akhbar & menyalahkan butang baju jaket dia yang tercabut tu rasanya belum di sejuk beku lagi dalam arkib.


Dalam Isu tu masih hot & spicy tetiba keluar pulak cerita kat Harian Metro yang Noraida dah di ceraikan suaminya dua hari lepas. Nak panggil single mother tak sure Noraida ni ada anak ke tidak.. Terpaksa la letak title JANDA jugak walau tak berapa sedap nak dengar kan?? Dah menjanda.. tengah hot dengan kontroversi.. manatau ada producer @ pengarah nak tumpang publisiti dia .. angkut jadi artis pulak kan?? Almaklumlah... fenomena industri seni Malaysia sekarang memang tak kisah la orang tu dapat publisiti macam mana.. Janji popular, dah cukup syarat jadi retis. Bakat ke longkang sekalipun.. kalau popular, bakat tu syarat yang depa letak bawah tapak kaki jer. kan??

Sumber harian metro online

Nak2 lagi Noraida ni tak kisah nak seksi.. mesti ada producer & pengarah minat nak offer dia berlakon ke.. jadi model ke.. kan?? So, boleh la nanti Noraida bersaing dengan Adi putra. Tengok sapa lagi popular.. kekekekeke.

Apapun.. Noraida hope lepas ni tak berlaku lagi apa yang pernah berlaku. Popular dengan membuka aib sendiri bukan sesuatu yang bagus & bakal bagi kesan sepanjang hayat. Sampai mati orang akan ingat.. Pun macam tu semua manusia tak lepas buat silap. Moga kesilapan ni jadi pengajaran buat Noraida & kita semua.

P/s : Inilah nasib seorang wanita.. Mengharap yang terbaik dari yang ada akhirnya yang di harap tak jadi nyata yang ada pun melangkah pergi tinggallah dia seorang diri. Lelaki tetap lelaki..  Kalau dah jumpa lelaki yang baik usahlah nak cari yang lebih terbaik sedangkan yang terbaik itu hanya di mata manusia bukan di mata Tuhan maka dia akan jadi terbalik.

P/s : Yang si suami haritu beriya report polis.. nak dakwa adi putra isu skandal dengan bini dia.. beriya buat sidang akhbar, beriya nak buka kes balik.. tup tup ko bercerai. Kesannya perempuan tu jugak yang dapat. Ko sesenang je lepas tangan. Apapun tabahlah Noraida

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

11 comments:

  1. hm.. harap lepas ni kes ni senyap sikit lah... penuh newsfeed pasl kes butang baju dia..

    ReplyDelete
  2. rasa kalau diorang nie berbincang cara baik dan tak besar2 kan hal nie,xkan jadi macam nie kan/.

    ReplyDelete
  3. Betul tu Kisah Si Diary...

    Lepas ni penuh news feed kisah cerai dia pulak la Liza Licha. kekekeke

    ReplyDelete
  4. hahahaha kesian ko dik nonnn~ last last kena cerai.haiii lahhh~ ke lepas ni adi putra amik jadik bini num 2.hahaha

    ReplyDelete
  5. APALAH MEMALUKAN JER,,,,, TAK MATANG... MACAM BUDAK-BUDAK.. KALO ILMU AGAMA TAK KUAT.. JADILAH MCM NI..

    ReplyDelete
  6. ending dia cerai je? mmg terkejut la baca entry kak suria ni..kecoh kecoh kecoh last2 diorg berdua pulak bercerai..hehehehe..tu lah,kalau dah ada suami,buat cara ada suami..minat artis sekali pun jgn sampai menjatuhkan fitnah. jaga lah aib suami lain kali..bertabah lah aida ye..

    ReplyDelete
  7. bagus si suami cerai..klu tak lelaki dayus namanya..isteri ada skandal dgn org lain...tuk noraida bertaubat la selagi hayat dikandung badan...syurga dibawah suami..
    :-)

    ReplyDelete
  8. alahai dah kena cerai ke
    nak kesian ke idak ni
    nasiblah jadi perempuan, camne pun
    benda tu tetap berbalik kat kita
    nasihat saya pada dia
    silalah muhasabah diri atas segala
    kekhilafan dulu
    ALLAH maha pengampun =)

    ReplyDelete
  9. Bercerai biasa kena bayar nafkah,harta aepencarian dan macam2 lagi tapi kalau kes nusyuz lelaki tak payah bayar apa2.Tu yg suami dia bersusah payah nak cari kesalahannya. heheheheh

    ReplyDelete
  10. beginila kalo tak mengikut landasan islam..blogwalking...jemput follow blog saya..;)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam abby..

    lepas kes khalwat..timbul pulak kes diceraikan..
    tak tau nk bg teori apa
    hmm..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!