TESTIMONI 18SX TERLAMPAU!! SEMPIT DAN KETAT KATA LAKI DIA

29.12.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Memang ramai sangat pengedar2 & penjual2 jamu.. produk kesihatan.. produk kekuatan zahir batin secara online. Tak kisah la.. mereka berhak mempromosi & mengedar produk mereka dengan apa cara sekalipun. Tapi amatlah menyedihkan bila produk2 berasaskan Jamu/herba/produk kesihatan dalaman ni berkongsi testimoni dari pengguna mereka. Rasa agak memalukan..

Pengedar & pengjual ni dah tau.. Selagi ada point nak lariskan produk depa depa tak lepas nak menayang la sebagai testimoni. Yang kongsi testimoni dari pengalaman sendiri tu pun tak mau kalah. Selagi boleh cerita sampai ke dalm **tut** tu selagi tu nak cerita. Ya Allah kadang2 kita yang membaca tumpang malu untuk golongan macam ni.

Kalau cakap.. Bagus la produk ni. Baru 3 kali je ambil dah nampak kesan yang drastik & positif. Husband saya pun nampak bahagia setiap kali bersama dengan saya. Atau.. husband saya puji.. saya boleh layan dia macam malam pertama dulu. Cukup la.. tak perlu la kau cerita sampai camni.. (rujuk gambar di bawah)

Walaupun orang tak tau identiti yang share testimoni ni tapi ko tak rasa malu ke tulis macam tu untuk bagitau orang. Kalau aku la.. nak taip camtu pun aku malu apatah lagi nak share bagi orang baca

Betul.. banyak persaingan & kita nak produk kita lebih menonjol & menyerlah tapi jangan sampai hilang rasa malu & semua rahsia atas katil dengan suami di jadikan testimoni untuk semua orang baca & bayangkan keadaan kita semasa bersama suami. Berpada padalah.. Jangan nak jual produk yang setakat boleh beli baju selai dua... kita nampak macam tak bermaruah sangat.

daku pun pernah buat review untuk produk kesihatan dalaman ni.. Setakat perkataan ketat, rapat & tegang tu bagi den tak melampau sangat tapi sampai semua yang berlaku atas katil nak share buat testimoni ada lagi bagus kau snap gambar kemudian upload buat testimoni. Baru senang orang tengok takat mana punya sempit tu! Confirm meletup produk tu sampai tak cukup stok orang beli. Alang2 dah takde rasa malu kan...

So, nasihat pada peniaga2 produk kesihatan tak kira berasaskan jamu/herba atau cara moden sekalipun.. Jangan melampau sangat nak share testimoni. Kalau korang tak rasa malu.. hormatilah kami yang termalu bila terbaca ni. Kalau korang tak malu tak semestinya orang lain pun tak reti malu macam korang.

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

9 comments:

  1. Mmg penuh iklan tu kt FB..
    Shark anggap tu suma scam.
    Org gila jelar kot kalu terpedaya beli.
    Hehe

    ReplyDelete
  2. anak sedara saya yang masih belum kahwin sendiri komplen, dia malu sebab wall dia penuh dengan promo2 yg agak memalukan. Itu kata yg belum kahwin, yang dah kahwin tak kenapa takleh kontrol sikit malu tu, haish!

    ReplyDelete
  3. Allohurobbi.. patutla ada seorang khatib tu cakap.. orang kita makin 'galak' bila ber media soSIAL..

    ReplyDelete
  4. ye,kathy pun ada terbaca kat dalam fb pasal iklan ni..hehehehe..melampau betul..

    ReplyDelete
  5. kahkahkahkah hade pulak iklan mcm gitu kann....haishhhhh hahahahaha kelakar pun ade....

    ReplyDelete
  6. salam abby..

    erkk....erkkk...
    tak elok lah guna marketing mcm ni..
    :(

    aduhaiii

    ReplyDelete
  7. kehkehkeh... malu titew bace...

    ReplyDelete
  8. Ada gak testimoni bergambar siap ckp sedap la ketat la pastu senyum dgn muka mcm nak mintak kaki kalau la sy ada mase tu memang dpt kaki la pompuan2 tu sume....akeke

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!