NI SEBAB KENAPA DUIT 8SHARE TAK MASUK AKAUN TAPI EARNING DAH DI TOLAK

28.2.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Mesti ramai 8sharer yang menggunakan account maybank untuk cashout earning 8share hadapi masalah ni sejak 2 hari lepas kan? Termasuk la aku. Pelik jugak mula2 bulan ni lambat sangat duit iklan 8share masuk account. Ok lagi.. Tapi yang jadi tak ok bila check account 8share earning dah kena tolak tapi duit still tak masuk account bank.


Itu sudah lebih la kan.. Maka dengan gagah beraninya aku pun apa lagi Mesej la kat Talk To Us tanya apsal kejadian tu berlaku. Hari ni baru dapat maklumbalas dari wakil 8share.. katanya..


Ok.. Yuna dah jawab maka lega la sikit kan. At least kita tahu duit kita tak burn camtu je kan?? Ingat senang ke nak kumpul earning dari iklan ni. 20sen pun bukan senang nak kena raih 1 clik yang berkualiti bukan fraud clik. Jadi pada 8sharer yang belum lagi dapat duit tu harap bersabar. Bukan selalu pun masalah ni berlaku.. Inilah kali pertama, ye dak?? selama ni elok je dorang buat kerja. Yelah.. yang buat kerja manusia, mesin pun kadang2 down apa lagi manusia.

P/S : dengan 8share aku memang suka Yuna menjawab pertanyaan atau kemusykilan 8sharer sebab lebih sedap di baca dari Aqilah.. aku rasa Aqilah ni kalau jawab macam emosi je. So, Aqilah hope masa nak taip jawapan tu sila buat dengan hati yang tenang & ikhlas juga dengan senyuman

P/s : ok duit pun dah masuk.. mari horeyy!!

4 comments:

  1. da lama x maen 8share..8share terbukti sangat cepat dan cekap dlm proses bg dwet..

    ReplyDelete
  2. oh saya tak ada masalah sebab tak ada 8share...hehe

    ReplyDelete
  3. inshaallah tk lama lagi settle la masalah tuh..dh dapat duit nnt, sila blanjer zura mkn cendol !!

    ReplyDelete
  4. salam mami lala..

    hihi.. yay.. buleh banje abc satuuu.. :p

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com