SHARNAAZ AHMAD ADA MASALAH MENTAL KE BARAN TAK MENENTU NI?

24.2.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Terbaca kat Oh!Bulan tadi pasal kes sharnaaz Ahmad yang tetiba mengamuk dengan lisdawati sehingga menyebabkan pelakon tu mengalami mengalami tekanan darah tinggi dan terdapat gangguan pada kandungannya.


Apa yang aku baca kat Oh!bulan tadi.. katanya Lisdawati pun tak sure pasai pa mamat tu serang dia. Bila suami lisdawati jugak pelakon Fauzi nawawi masuk campur sekali dengan dia kena ugut tapi tak didedahkan pula apa yang sharnaaz ni ugut. Katanya kes polis dia taknak la bagitau.


 Untuk artikel penuh sila baca kat Oh!Bulan

kalau takde sebab orang gila pun tak mengamuk tapi kalau sebab2 tak masuk akal nak mengamuk tu namanya gila ye dak?? Sharnaaz ni tak tau mana satu kategori dia mengamuk bersebab atau sebab yang tak masuk akal dia mengamuk.. hahahahaha Maybe ni la salah satu sebab pakcik ND Lala dulu tak berkenan sangat dengan sharnaaz kot. Baran tak menentu. Yelah.. risau jugak dia kalau di bagi kawen esok anak dia yang comel lote tu tetiba ber cop mohor sana sini pulak.

Hope sharnaaz ni cuba kawal emosi.. kalau tak boleh control macam Fauzi Nawawi suggest la cuba dapatkan rawatan. takut nanti tindakkan dia di luar batasan kewarasan pulak. Yelah.. orang baran tak menentu ni bukan boleh jangka apa dia nak buat & boleh buat & tahap mana perbuatan ganas dia boleh berlaku. Sampai serang lisdawati yang perempuan lagi tengah pregnant tu kalau lelaki normal & waras dia takkan bertindak sampai macam tu ye dak??

P/S : kadang2 aku kesian jugak dengan sharnaaz ni tapi kalau baran tak tentu pasal aku pun takut jugak.

4 comments:

  1. time baca artikel ni sy sdg tgk drama Bukan aku x cinta :D

    ReplyDelete
  2. bila sebut sharnaaz ahmad ni macam dah relevan bila kaitkan dengan baran

    ReplyDelete
  3. tengok muka dia memang garang
    kalau berlakon pun selalu pegang watak antagonis
    tadi baca paper kata dia kena fitnah dengan pasangan suami isteri tu
    entahlah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!