ARTIS TAYANG PAYUDARA MARAH BILA ORANG MENGATA

18.5.14 Suria Lekatlekit 8 Comments

Sebenarnya aku bukan minat sangat isu pasal payudara orang apatah lagi payudara retis cantik ni tapi aku ada juga baca & tengok kat Galaksi TV9 isu pasal size payudara sorang retis ni yang menjadi kontroversi. Kononnnya dulu comel jer.. sekarang dah gebu sikit. Lantak la kan... Nak seciput ke.. nak segunung ke. Aku bukan obses sangat benda2 camni.

Tapi bila terjumpa status yang di tulis oleh seorang retis cantik Malaysia yang komen pasal isu payudara orang lain yang di jadikan berita sensasi, Hot & spicy ni rasa macam gatal2 jari pulak nak taip entri pasal ni. Cuba tahan diri pun tetap rasa nak jugak berucap sepatah dua kata. hahahahahaha

Sumber ROTIKAYA

Bukan la nak cerca sehingga berhujan airmata.. tapi nak cakap sikit jer. Hangpa tu retis.. kalau hangpa kentut pun orang boleh buat isu apatah lagi kalau hangpa dok mendada tunjuk size gunung susu hangpa tu of course la jadi isu. Nak2 lagi bila gunung susu hangpa tu berubah size dari S ke L.. confirm la jadi berita yang terlajak laris. So moral of the story kalau taknak orang menyibuk hangpa pun tak payah la menunjuk.. pandai2 la sorok. Jangan hangpa dok tayang semalaya bila orang cerita hangpa nak melalak.

Nak besaq ka.. nak kecikkan ka.. nak ratakan terus ke gunung hangpa tu.. tu hak hangpa takde sapa boleh halang atau larang tapi hak mata orang melihat dengan hak mulut orang bercakap hangpa kena jugak ambil kira. Jadi renung renungkan.. Selamat berfikir guna akal bukan lutut. Sekian makaseh. Peace No War!

8 comments:

  1. wow! hashtag tak bleh blah. patutnya tukar hashtag kuburkogalisendirikabiladahmati?

    ReplyDelete
  2. Prof Muhaya berpesan bila kita berpakaian, ada dua perkara yang kita pilih. Sama ada syurga @ neraka. Terpulang.. sekadar perkongsian!

    ReplyDelete
  3. fazura skrg ni makin lantang, bajet sgt artis ni..sy ada tgk si tasha tu dlm galaksi, gedik gila ya Rabbi..xtahu nak kata, mentang2 pakwe cina dia ada skali time tu..aduhaii..dh tu tanpa rasa segan silu komen pasal payudara dgn ikhwan..adoiii.....mane letak maruah pon xtahu la.

    ReplyDelete
  4. Huhuhuhu....ada betulnya ckp Lekat lekit.

    ReplyDelete
  5. salam mami lala..
    ehehehe..adoiyai... *krikkk krikkk krikkkkk* :p

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com