SENYAP SENYAP JE PELAKON BUZEN HASHIM KAWEN

19.5.14 Suria Lekatlekit 6 Comments

Minggu ni blog lekatlekit dah macam blog beautifulnara jadi minggu ni blog lekat lekit bertukar menjadi lekatlekitnara gitu sebab minggu ni banyak sangat cerita pasal retis dalam blog lekatlekit yang sebelum ni agak berpuaka. Nak buat camna.. hati terpaut dengan cerita pasal retis pulak minggu ni. Layan je la yer...

Buzen masa belum layak kawen. Ingat tak pelakon kanak kanak ni?? sumber Google

Petang semalam ternampak status dari Artis Veteran Malaysia Norlia Ghani yang katanya baru balik makan kenduri kawen sorang retis yang sekarang ni dah makin tak nampak muka dia kat TV tapi retis ni memang kita kenal dia jugak la. Sapa2 yang lahir tahun 80an keatas.. mesti kenal dengan Buzen. Dia berlakon dari zaman kanak kanak.. seangkatan dengan Bell Ngasri, Tam Suhaimi bagai tu. Sekarang ni dah tak budak.. Dah layak jadi bapak budak


Wah.. diam2 dah mendirikan rumahtangga. Tak dengar pun macam rancangan hiburan, ruangan gosip atau mana2 media tulis pasal cerita Buzen ni nak kawen.. tup tup dah kawen pun. Tak tau la kenapa takde cerita dari media.. Maybe sebab Pelakon ni dah jarang keluar TV kot so media pun malas nak highlight cerita dia tapi memandangkan aku ni wartawan tak di iktiraf & aku memang kenal pelakon ni dari aku kecik So, apa salahnya aku bagi laluan cerita dia dalam blog melekit tak seberapa gah ni.

Apapun tahniah yer Buzen.. Katanya lawa bini dia tu tapi tu la takde sekeping gambar pun aku jumpa cuma dari FB hasil siasatan aku terjumpa ler FB yang rasanya ni la FB Bini Buzen & ni la rupa bini Buzen yang tak berpa jelas. Takpe la siapapun dia.. semoga korang berbahagia yer. Ikhlas dari peminat tapi tak fanatik sangat. Peace!

Carian FB.

6 comments:

  1. Selamat pengantin baru buat buzen. Dia x berlakon sgt drama sejak dewasa ni. Baya2 bell kot dia ni. Dulu zaman akak kecik2, tgk muka dia ngan bell je lah . Bkn ramai sgt pelakon kanak2 zaman tu selain tam

    ReplyDelete
  2. salam mami lala..
    ha'a la.. senyap2 jer.. tup tup dah bersanding..
    alhamdulillah... jarang ada kontroversi buzen ni..

    ReplyDelete
  3. bagus si Buzen ni...memang xde kontroversi rasanya...

    ReplyDelete
  4. buzen dan dayang dah bernikah setahun yg lalu dan ada anak lelaki bersama isteri die. tp yg pelik.. knapemase nikah x diberitahu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak tgk kat FB wife buzen gambar anak dorang tapi taknak attach kat blog risau jadi salah faham & orang fikir bukan2 sebab majlis persandingan baru di adakan. Kita fikir positif & ucap yang baik2...

      Delete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com