YANG NAK CANTIK TAPI MALAS NI PRODUK PALING SESUAI DENGAN KORANG

12.5.14 Suria Lekatlekit 9 Comments

Bukan semua orang jenis rajin nak tenyeh2 muka dengan cream kecantikkan ni. Yelah.. rimas katanya. Dah lepas cuci muka nak sapu toner, dah sapu toner nak kena tenyeh day cream la.. night cream la.. serum bagai. Sehari dua rajin la.. masuk seminggu dua mula la naik sawang cream2 tu kan?? Ni realiti memang ada yang jenis malas camtu tapi yang pasti samada yang malas atau rajin kebanyakkan semua nak kulit jadi cantik. Dari hujung kaki sampai hujung kepala. Tak pernah dengar lagi la ada orang berdoa atau berharap semoga di kurniakan wajah yang hodoh serta kulit yang bermasalah. kan?? Kalau dah malas nak buat semua tu meh tengok sat produk ni

Bagi manusia kebanyakkan tiada lebih menyeramkan dari muka keluar jerawat, jadi jeragat, tona kulit dah macam pelangi.. warna warni. Kat sini cerah.. kat situ gelap.. kat sinun malap.. kat sini terlebih cahaya. Dah macam bulan jadinya bertompok tompok. Kalaupun orang tak pandang kita seram kita sendiri tengok muka kita boleh boleh jadi menyeramkan ye dak?? ada orang tu jerawat keluar sebiji pun dah macam malapetaka besar dia rasa, apatah lagi kalau jerawat berkebun & tumbuh subur.. Maybe boleh jadi kemurungan. So, kulit yang cantik & sihat jugak mainkan peranan penting & effect pada rutin harian & aktiviti kita jugak jadi tak boleh abaikan sangat.


Kat sini den nak kenalkan korang dengan awek baru yang boleh menolong korang dalam beberapa masalah kulit ni. Den dah bercinta dengan dia selama seminggu.. Bagi den not bad & nampak gaya ada keserasian untuk kami berjodoh panjang. Awek ni bernama B-Vite. Rasa sedap.. & hasilnya tak berapa mengecewakan sangat tapi takde la drastik. Minum sesudu bangun pagi terus jadi snow white gitu. Takde la sampai macam tu yer... Tu kau minum clorox pun tak mampu nak on the spot putih tapi on the spot mati, Insya Allah boleh. Dia merawat secara perlahan lahan tapi takde la slow montion sangat atau terlampau LRT sangat kesannya. Selain mencerahkan kulit wajah.. produk B-Vite ni juga boleh membantu merawat masalah seperti



1. Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
3. Membuat kulit cerah seperti semulajadi
4. Mencegah kulit dari kusam
5. Menyamarkan garis halus
6. Mmebantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.
8. Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
9. Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
10. Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
11. Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
12 Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
13 Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
14. Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot

Kenapa aku rekemen korang produk ni. Salah satu sebab hasilnya bagus yang paling penting harga dia mampu milik.  Detail harga untuk sebotol B-Vite yang berisi 250ml seperti kat bawah ni

RM33.00 (WM)
RM39.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI)
SGD 18.00 (SINGAPORE)

Ada yang cerewet sikit nak tahu la ramuan /bahan apa la depa guna buat produk ni. Kang satgi racun tikus bagai dok campur takut side effect masa akan datang pulak... Ok jangan risau takde sebarang racun yang ada cuma ini


 Bil.
Bahan
1.
Pure marine collagen
2.
Pomegranate
3.
Goji Berry
4.
Acerolla Cherry
5.
Aloe Vera
6.
Soursop leaf
7.
Bilberry
8.
Psyllium Husk
9.
Argan Stem Cell
10
Apple Stem Cell
11
Grape Stem Cell
12
Alp Rose Stem Cell
13
Comfrey Root Stem Cell
14
Tomato

Cara pengambilan dia pun senang. Tak payah nak asap kemenyan baca mentera bagai cuma perlu tuang dalam sudu besar & minum 2 sudu pagi & 2 sudu malam. Tapi sebelum tu baca bismilillah dulu bagi yang muslim lagi bagus di sertai selawat. Senang tak?? Kalau tu pun susah.. Bukan muka korang je bakal jadi seram tapi korang pun memang dah di lahirkan untuk jadi malas tahap misteri yang tak boleh di ubati dah. kekekeke

 Jadi apa tunggu lagi cepat pergi beliiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! erk.. ayat macam kenal jer. kekekekekeke
Nak beli kat kat mana korang boleh tengok kat page2 ni


P/S : Apa juga produk atau supplement  yang korang ambil untuk kesan yang lebih effective kena la disiplin cara pengambilannya & yang penting kena minum air putih yang mencukupi.

9 comments:

  1. macam2 product dah sekarang ni kan..SA tgh consume Pearl White...eheheh..mana tau leh jadi macam raja ema...wakakakakaka

    ReplyDelete
  2. salam

    jenjalan dari group review :)

    follow sini yeee :)

    ReplyDelete
  3. Salam Mami Lala..
    ehehe.. seblm ni dah taruk dlm list nk beli.. utk mak jer pun.. tunggu... ^^

    tenkiu sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. cma.. ok produk ni. not bad saya guna sendiri

      Delete
  4. Ye Ty xboleh malas berB'Vite sbb nk cerah balik , kulit terbako bersantai di pulau... uhukkk

    ReplyDelete
  5. ramai pulak dok review produk ni..macam menarik..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far saya guna belum abis 1 botol tapi nampak kesan yg positif pada kulit & muka. selain cerah kalau ada jerawat pun jerawat cepat kecut. kulit jadi licin kalau kita usap.. badan kalau ada masalah angin ke.. Insya Allah dia beransur hilang

      Delete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!