GAMBAR KEMALUAN LELAKI TERPUTUS TERSEBAR

19.6.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Hari ni online je terserempak gambar yang takde sensor langsung kemaluan seorang lelaki yang di potong isterinya sebab marah laki dia nak kawen lain. Kejadian berlaku kat kota bharu kot kalau tak silap. Mak Aii.. ganas sungguh bini dia.

Sekadar hiasan

Tak tau la dari mana gambar ni dorang dapat, sapa yang bertanggungjawab sebarkan gambar kemaluan lelaki yang kena potong tu yang pasti tengok manusia2 di laman sosial mula ghairah share gambar real tanpa sebarang teknik editing atau di blurkan. Tak kira lelaki mahupun perempuan.

Serius terus jadi pink muka rentung ku ini.. hahahaha. Malu kot tertengok orang lelaki tu punya. Yang pelik ada jugak perempuan yang tanpa was was pun share. Tertengok pun rasa malu apatah lagi nak share kat wall sendiri untuk bagi orang lain tengok.

tengok gambar angry bird sudah la..

Orang yang share tu mungkin sebab yang tutt terpotong tu bukan family dorang... bukan sedara mara dorang so dorang tak rasa aib la sebab takde muka tuan empunya benda tu kan? Tapi dorang tak terfikir ke benda tu tetap mengaibkan.. bayangkan kawan2 @ orang kampung tertengok gambar tut tu tersebar & dia tahu kejadian tu berlaku pada orang yang dia kenal confirm la jadi satu aib pada family & pemilik tut tu bila orang boleh nampak tutt dia yang dah terputus tu.

Moral of the tutt story.. dalam kita dok share tut orang terputus & memalukan pemilik tut & keluarganya pada yang sama kita jugak memalukan diri sendiri dengan menunjukkan perangai tak malu kita pada orang lain. Jadi pada yang ghairah dok share gambar kemaluan orang terputus terutama perempuan. moga jadi pengajaran. Dalam kita memalukan orang lain pada masa yang sama kita juga memalukan diri sendiri. Sekian makaseh!

5 comments:

  1. Mostly, orang sekarang kalau bab share kat Fesbuk memang dah malas nak fikir panjang. Main share aje, asalkan boleh dapat like. Hehe

    ReplyDelete
  2. pun dpt td kat whatsapp grup... sahih ker tu?

    ReplyDelete
  3. kekadang bila kita share aib orang lain ni... kita lupa kita pun ada sedara mara.... yang mungkin akan kena nasib yang sama..... haihlaaaaa doooonia.....

    ReplyDelete
  4. BETOL KE CITE NI ? TP MMG XPTUT PUAN TU WAT CAMTU KAT SOMI ..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com