BILA TRAFFIC MULA JAM ADA TRAFFIC YANG AKAN SLOW

26.7.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Wah ramai dah update memulakan perjalanan balik kampung. So, ada la update dari masa ke semesa keadaan traffic di jalan raya. Seperti setiap tahun akan berlaku adalah traffic jam. Syukur orang yang tak balik kampung beraya sebab tak payah mengadap Jam.. hahaha tu statement pujuk hati sendiri.

Sebagai blogger... Saat traffic di jalan  raya mula JAM akan ada traffic lain yang jadi slow sangat iatu traffic blog. Hahahaha.. kelas kau lagi 2 hari nak raya ko still sibuk berblog bagai. Sebab raya ni tak balik kampung so takde baju bajan nak packing rilex je la kat umah macam biasa. Jadi takde benda nak kejar2 sangat.

Takpe.. Pada yang nak celebrate raya dengan family tu jangan dok fikir sangat pasal traffic blog yer.. Lepas raya dia up balik la. Fokus pada raya korang tu. Jangan asyik berkepit dengan gadget.. 24 jam online sampai berkumpul dengan family pun tak dengar segala butir bicara yang orang lain bualkan sebab sibuk dengan pesbuk & blog. Manafaatkan pertemuan tu dengan sebaik mungkin.

Macam den ni sebab sorang2 je kat umah.. so boleh la den terus manafaat masa terluang dengan menghapdet blog. Den terkecuali.. Apapun selamat hari raya maaf zahir & batin.

Naik kereta bas bagai jam.. nak naik kapal terbang takut terhempas.. naik je tikar terbang hope tak kena lastik lah. kekekeke

4 comments:

  1. Hihihi. Comel Amy Mastura naik tikar terbang. =P

    Selamat Hari Raya Suria Lekat Lekit.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah merasa hadap jammed masa hari raya. Maklumlah kampung di KL juga. Hehe

    ReplyDelete
  3. biasa la raya mesti tragik blog merundum ..skang bru nak up balik...sweet je amy mastura n family naik karpet..hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe...biasalah kan
    kalau saya lagi merundum giler
    apapun tak lambat lagi nak wish selamat hari raya buat cik lekit sekeluarga

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!