CARA MENGESAN PRODUK HARUM MALAM ORIGINAL ATAU TIRUAN

25.8.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

Rasanya ramai yang dah terbaca pasal kontroversi isu produk harum malam yang di katakan tidak selamat di ambil sebab ada kandungan racun. Itu apa yang aku pernah terbaca tapi aku tak berani pun tak sebarkan sebab takde bukti pengesahan. Tapi bila dah ada bukti macam ni baru aku berani share dengan semua orang. Jadi pada pengguna harum malam korang wajib baca entri ni..


Yer betul ada Produk harum malam tidak ada jaminan selamat di ambil oleh pengguna sekiranya produk tu adalah produk tiruan. Memang dah ada produk harum malam tiruan sekarang ni jadi pada pengguna produk harum malam sebelum membeli jom kita check dulu samada produk tu tiruan atau tulen. Nak kenalpasti produk harum malam yang original meh tengok aku nak tunjuk..



Secara kasar untuk periksa produk harum malam yang original atau tiruan boleh refer gambar di atas.

pertama sekali sila tengok tanda hologram kat botol.. serongkan sikit & akan nampak tulisan 'LS'' . contoh macam dalam gambar ni



langkah kedua, boleh periksa hologram tu melalui sentuhan sebab dia punya tulisan tu agak timbul & boleh rasa dengan jari.. Kalau yang rasa rata & licin dengan kertas tu mungkin palsu. Kalau rasa timbul & kasar tu Insya Allah original.. boleh tengok contoh bergambar di bawah ni



Cara ketiga kalau korang ada wechat korang boleh scan guna QR wechat jer kat sticker kod yang hitam putih bawah sticker hologram tu.. Lepas scan akan keluar info produk. Kat situ korang boleh detect samada palsu atau tulen. Lagi senang kan?? Tapi kena ingat scan melalui QR wechat ni tak boleh lebih dari 5 kali.. kalau lebih dari 5 kali korang scan code tu dia akan keluar contact number Legacy secret (Pengeluar produk harum malam) untuk korang call & merujuk dengan mereka.




Ataupun korang boleh tengok video rujukan ni kat youtube untuk korang faham & tahu bagaimana nak kenalpasti produk harum malam yang original atau palsu.


Produk harum malam keluaran syarikat Legacy secret adalah salah satu produk yang agak popular sekarang ni sebab keberkesanan dia dari segi kesihatan dalaman wanita. Fungsi dia bukan setakat untuk memperbaiki alat sulit wanita yang dah berkahwin & beranak.. Ia juga berfungsi mengharumkan tubuh bagi mereka yang ada masalah bau badan. Jugak membantu gadis2 atau wanita yang mempunyai masalah haid tak teratur. Banyak lagi kebaikkan harum malam ni..


Produk yang bagus ni kadang2 memang ramai yang cuba ambil kesempatan. Produk harum malam ni bukan saja mempunyai banyak kebaikkan.. tapi harga dia pun harga yang semua mampu milik. Bagi yang belum tahu khasiat harum malam ni meh den intro sikit

Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual -bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering

• Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina

• Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing

• Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon

• Mengurangkan tekanan dan tension

• Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan


kalau korang berminat nak tau lebih detail pasal produk ni korang boleh tengok kat  page ni :

www.facebook.com/masalahwanita
www.harummalam.com
www.legacysecret.com
www.facebook.com/WanitaPerfect
www.facebook.com/HarumMalamHQ
https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

Pastikan ori baru beli.. Kalau yang jual online tu lagi kena hati2.. sebab berurusan secara online ni kita dapat barang baru boleh check samada ori atau tak jadi di nasihatkan belilah pada pengedar2 sah harum malam seperti kat page2 di atas tu. So, ada jaminan kurang risiko terbeli produk tiruan.

7 comments:

  1. kenapa product tempatan mudah sangat diorang tiru eh? kesian usahawan kita..

    ReplyDelete
  2. tula,sedih gak bila dapat tahu ada kes pasal tu,,hmmmmm

    ReplyDelete
  3. dulu saya memang amalkan..macam2 lah diorang ni

    ReplyDelete
  4. tahun lepas saya ada beli secara online.. masa tu di fb rasa nya ada promo pack.. tapi takda langsung hologram pada semua botol itu pun lepas sebotol habis baru prasan.. lepas tu tak makan lagi.. masih simpan lagi botol2 yang tak berusik tu. tak pasti sama ada product tu tiruan atau tak..

    ReplyDelete
  5. KALAU DEKAT BOTOL TU XDE LOGO HOLOGRAM TU BERMAKNA TIRUAN KE? TAPI CIRI LAIN NMPAK MCM ORIGINAL..CUMA XDE LOGO TU JE...BOLEH SAPA2 BAGI PENCERAHAN.

    ReplyDelete
  6. KALAU DEKAT BOTOL TU XDE LOGO HOLOGRAM TU BERMAKNA TIRUAN KE? TAPI CIRI LAIN NMPAK MCM ORIGINAL..CUMA XDE LOGO TU JE...BOLEH SAPA2 BAGI PENCERAHAN.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!