DJ ERA BUAT TROLL MAKEUP TRANSFORMASI JADI AZWAN ALI

19.8.14 Suria Lekatlekit 3 Comments

Sapa tak kenal Azwan Ali memang kategori tak tengok tv la kot. Even tak minat pun sebut nama Azwan Ali sapa tak kenal.. Raja kontroversi. Ada je kontroversi pasal dia. Yang terbaru ni pasal Isu MB selangor.. Aku baca tajuk jer sebab penuh kat news feed aku. Apa cerita malas pun nak amik tau.


Tadi jenjalan kat news feed FB terserempak pulak dengan page Era Fm & Era Tv yang share gambar troll make up transformation yang tengah hot sekarang. Yang jadi troll biasa la retis & publick figure la termasuk Datin Rosmah pun kena jugak. Ada jugak orang buat make up transformasi jadi dia. Tapi yang Dj Era ni buat agak berani mati.. Kau make up transformation jadi Azwan Ali. tak takut kena lahar dengan AA ker?? Hahahahahahaha

Sumber Fanpage Era Fm & Era Tv

Hope Azwan Ali tak touching & boleh gelak je tengok. Kalau dia touching siap la korang dia hambur secukup rasa. Tak cukup dia tweet.. dia sambut melahar dalam melodi. Tapi rasanya takkan kot Azwan Ali nak kesah usik2 camni... Hope dia tak kesah la yer..

Benda2 camni kalau sikit2 mungkin la jadi lawak kalau over sangat sampai macam mengaibkan, mengejek & menjatuhkan maruah orang tu dah tak berapa nak lawak. Nasihat aku simple.. Buat apa pun biar berpada sebab penerimaan setiap orang tak sama. Ada yang tak kisah, ada yang resah & tak kurang ada yang marah.

3 comments:

  1. hahahha !! rasanya kalau pasal ni azwan ali takkan melahar punya kot... kotttt laaa...
    (peminat azwan ali) kuikuikui

    ReplyDelete
  2. kita yang tengok rasa lawak =)
    tuan punya badan tak tahu ler pula
    setuju part akhir yang cik lekit cakap tu =)

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    berani dan sporting jer bleh buat keje cmnie.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!