INILAH DUA SAUDARA KEMBAR SULTAN MELAKA

13.8.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Mesti ramai yang terkejut kan? Tak sangka Seorang Insan yang tiba2 popular mengaku dirinya Sultan Melaka dimana negeri melaka dah lama tak bersultan ada kembar seiras. Bukan sorang tapi dua orang sedara kembar dia. Kembar tiga Uolls...

Sumber google

 Mesti yang nak tengok siapa kembar2 Sultan Melaka ni kan?? Jeng jeng jeng....
 


Abang Ensem : Seorang blogger & pakar bidang hartanah.. & popular jugak orangnya
Abang Senyum : Dulu popular dengan video senyuman menggoda dia
Sultan Melaka : Semua pun tahu siapa dia kan?

Mereka kembar lain mak bapak. Hahahaha... dua dari Malaysia & lagi sorang dari Philiphina kalau tak salah info. Mungkin ni la yang orang cakap kita ada 7 orang dalam dunia ni yang muka nak sama.. Sultan Melaka, Abang Ensem & Abang Senyum dah jumpa dua.. kena cari lagi 5 lah. kekekekeke

Hahahaha.. Jangan marah Uolls.. Hari Rabu kena buat entri santai santai even tak berapa wordless sangat. Blog melekit tak boleh nak wordless sangat nanti tuan punya blog rasa macam cacat. Paling tak dia kena jugak membebel sepatah dua kata...

P/S : Muka depa memang ada iras2 jugak kan selain style misai tu. Hahahahaha. Jangan marah yer semua. sekadar mengusik manja

4 comments:

  1. tapi sultan melaka paling tak ensem... wakakakakkaa

    ReplyDelete
  2. Suria mmg terar dlm bab menggeli2kan hati akak. Ha ah la... betul la depa bertiga kembar... hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com