SUAMI MENGANDUNG SEBAB BERPERWATAKKAN SONGSANG

14.8.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Orang baca tajuk entri pun pening nak paham. Aku nak buat tajuk entri tu pening jugak. Hahahahaha.. Yelah, apa ke maksud suami mengandung sebab berperwatakan songsang ni?? Takpe.. takpe.. jangan panik bagai dunia nak kiamat even tu salah satu tanda kiamat, kejab lagi aku jelaskan kat korang yer...

Sumber google

tengah malam semalam terbaca post dari page Harian Metro pasal 1 pasangan konon pelik tapi sebenarnya aku tak rasa pelik pun. Tak rasa unik atau Wow pun dengan kejadian tu. Rasa geli tu maybe ada jugak. hahahaha.. Sepasang suami isteri.. yang si suami mengandung anak hasil hubungan mereka. Suami mengandung?? Sebab caption dia Bapa tu yang buat orang pelik. Bapa adalah gelaran pada lelaki yang bakal atau dah ada anak.. Lelaki mana boleh mengandung. Dia takde fungsi @ organ yang membolehkan dia mengandung even dia tukar jantina sekalipun.

Sumber Harian Metro

Apa yang berlaku pada pasangan ni hanya kerana mereka berpewatakan songsang bukan mereka melakukan hubungan songsang yer... Bagi aku hubungan dorang tak songsang.. sebab lelaki berkahwin dengan perempuan. Cuma perwatakkan mereka jer yang songsang. Yang patut jadi bini berpewatakkan suami, yang patut jadi suami berpewatakkan isteri tu yang nampak macam songsang. Bila yang berlagak macam lelaki kemudian mengandung.. semua orang nampak pelik la macam si suami yang mengandung padahal yang mengandung tu sebenarnya perempuan tapi berpewatakkan lelaki jer.

Itu apa yang aku agak dalam kisah dorang ni sebab harian metro blur artikel tu. Biasa la.. taknak artikel dorang di plagiat sebelum surat khabar di jual. Tapi dari tajuk berita tu rasanya 90% kisahnya camtu la. Mustahil la kalau di lahirkan dengan organ2 lelaki boleh mengandung. lelaki mana ada rahim.. ye dak?? Kalau lelaki bernama Rahim ada la, kan??

Moral Of The Story.. jadilah seperti apa yang Allah jadikan jangan nak mengubah ciptaan Allah sehingga merosakkan sesuatu yang dah cukup sempurna.

5 comments:

  1. pagi tadi pun ada terbaca, adoilahhh haiii...apalah punya susah payah sangat kannn??? dush dush...

    ReplyDelete
  2. Ena pun rasa yang suami tu perempuan, dan bini tu lelaki.. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. mereka meyusahkan diri sendiri je..haahaha..lawak betul pasangan ni..:)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com